Pro&Pro Trainees
jul 18 2017

Välkommen Daniel och Oscar, Pro&Pro trainees 2017

Vi har nöjet att presentera och välkomna Daniel Adelander och Oscar Martinez som valts ut till Pro&Pros traineeprogram 2017 – 2018.

Daniel Adelander är civilingenjör från KTH, Maskinteknik med inriktning Industriell ekonomi. Han utförde sitt examensarbete på Bosch Rexroth där han undersökte hur elektrifiering utmanar marknadslåsningar och därmed påverkar kundrelationer med B2B företag. Daniel kommer ursprungligen från Stockholm och flyttar tillsammans med sin sambo till vår region. Fritiden ägnas åt sport och friluftsliv. Daniel har tävlat på internationell nivå inom enhjuling där han också varit landslagskapten. Läs mer om Daniel

Oscar Martinez är civilingenjör från Mittuniversitetet, Industriell ekonomi med inriktning IT och förändringsledning. Han utförde sitt examensarbete vid Pro&Pro med inriktningen att utveckla affärsmodellkoncept som mer tar hänsyn till kulturförändring och kundorientering. Oscar kommer från Sundsvall och fritiden ägnas åt sport som innebandy, golf och Paddel. Läs mer om Oscar

Läs mer om Traineeprogrammet här.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest