Karriär

Vi på Pro&Pro vill alltid komma i kontakt med duktiga och engagerade personer som också brinner för vår vision, delar våra värderingar känner en stark drivkraft för att utveckla företag och organisationer.

7

”Vi strävar efter att vara en innovativ helhetspartner som brinner för att lösa framtidens komplexa utmaningar. Med strukturerade processer och tydliga värderingar skapar vi rätt förutsättningar för kreativitet, innovation och lönsamhet.”

Tommy Ytterström

VD, Pro&Pro

Engagerad managementkonsult

Just nu söker vi dig som vill arbeta med oss för att lösa framtidens komplexa utmaningar. Du har en stark drivkraft att hjälpa små som stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden. Beroende på om du är nyexaminerad eller har många års erfarenhet har vi olika ingångar för att maximera din kompetens. 

Stämmer dessa fyra värdeord in på dig? Har du en universitetsexamen? Läs då mer nedan.  

Vem vi söker

Vår målsättning är att göra verklig skillnad för våra uppdragsgivare och för oss som jobbar inom företaget. Vi söker dig som är:

Drivande & resultatinriktad

Trygg & harmonisk

Analytisk & strukturerad

Positiv & inspirerande

Vidare har du genomfört din utbildning med mycket bra resultat och har dokumenterade goda resultat från dina arbetslivserfarenheter. Du kan både ha varit ute i arbetslivet ett antal år eller vara nyexaminerad.

Traineeprogrammet

Vi söker dig som nyligen har eller är på väg att avsluta dina studier och vill vara med i vårt traineeprogram och utvecklas till en framgångsrik managementkonsult.

Sophie Brundin

Trainee 2023-2024

Utbildning: Biomechanical engineering – Embry-Riddle Aeronautical University & Ekonomprogrammet – Mittuniversitetet

Teodor Wickman

Trainee 2021-2022

Utbildning: Civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi – Linköpings universitet

Viktor Petterson

Trainee 2020-2021

Utbildning: Civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi – Umeå universitet

Emil Lindgren

Trainee 2019-2020

Utbildning: Civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi – Linköpings universitet

Internship

För Pro&Pro är talangutveckling av duktiga studenter en viktig del strategin att bli attraktiv och framgångsrik som företag. Därför erbjuder Pro&Pro kvalificerade internship till ambitiösa studenter.

” ”

Sandra Hammarsten & Ludvig Åström

Internship 2022, Pro&Pro

Under vårt internship får du kvalificerad handledning, möjlighet till utvecklingssamtal samt självklart är du en del av teamet på Pro&Pro både i vardagen och i spännande aktiviteter.

Bright Minds studentprogram

Pro&Pro Bright Minds är ett exklusivt studentprogram för 5-8 särskilt drivna och ambitiösa studenter som vill utveckla sina personliga och professionella färdigheter. Programmet löper under ett år och innehåller:

Mentorskap

Interessanta seminarier

Praktiska övningar

Ett avslutningscase

Examensarbete

Vi söker ambitiösa studenter till examensarbeten inom beslutsteori, digitalisering, optimering och strategi, Master nivå, 30 hp. Vi har beskrivit fyra examensarbeten inom framtidsområden som:

Artificiell intelligens

Digitalisering

Hållbar energi

med perspektiv som affärsmodellering, beslutteori, innovationsledning, optimering och strategisk analys.

Det finns så många intressanta framtidsfrågor och vi är ett företag som drivs att förstå och påverka framtiden.

Personlig utveckling

Vi fokuserar på att skapa ett företag som ger stora personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Vi är ett nyfiket företag och vi ser det som stor vikt att hela tiden utveckla våra förmågor och satsar därför mycket på personlig utveckling och inspiration.

Pin It on Pinterest