Nyheter

Här kan du läsa om nyheter och aktuella händelser hos oss på Pro&Pro.

Välkommen internship studenter 2021
Välkommen internship studenter 2021

Vi har nöjet att presentera och välkomna de studenter som valts ut till Internship vid Pro&Pro 2021 för uppdraget Hållbara transporter. Uppdraget genomförs i samarbete med Telia och Engbergs Transportsystem

Skvadern Stipendium 2021
Skvadern Stipendium 2021

Grattis och lycka till med framtida studier säger vi till Anton O´Nils, Lovisa Bystedt, Olivia Jämthag och Hanna Lindgren vid Skvaderns gymnasieskola, årets vinnare av Pro&Pro Awards gymnasiestipendium.

Sju studenter börjar Pro&Pro Student Program 2021
Sju studenter börjar Pro&Pro Student Program 2021

Första gänget studenter äntrar nu nya färska Bright Minds – Pro&Pro Student Program. Ett program som erbjuder ambitiösa studenter möjligheten att öka sin näringslivserfarenhet, sin kompetens och personliga utveckling genom att lösa framtidens odefinierade komplexa problem.

VD summerar 2020 och blickar framåt
VD summerar 2020 och blickar framåt

2020 har varit ett speciellt år med pandemi i vårt samhälle och ett väldigt tufft är för många människor och företag. Jag tänkte passa på att summera Pro&Pros 2020 och beskriva hur vi tänker runt vår framtida utveckling.

Grön omställning utmanar elmarknaden
Grön omställning utmanar elmarknaden

Elmarknaden står inför stora förändringar när andelen förnyelsebar energi via sol och vind ökar samtidigt som fossila bränslen fasas ut inom transportsektorn. Sammantaget ställs helt nya krav inom hela branschen från systemleverantörer till nätägare, konsumenter och producenter.

Arkiv

Nya affärer?

Om du vill utveckla ditt företag eller verksamhet så hör gärna av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera möjligheter till samarbeten.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest