Nyheter

Här kan du läsa om nyheter och aktuella händelser hos oss på Pro&Pro.

Pro&Pro dagen 2022
Pro&Pro dagen 2022

Pro&Pro dagen genomfördes inför ett 40-tal personer från näringslivet i Sundsvall och precis som tidigare med syftet att inspirera och ge nya perspektiv för att utveckla organisationer och förverkligande av personliga visioner.

Skvadern stipendium 2022
Skvadern stipendium 2022

Grattis och lycka till med framtida studier säger vi till Sara Sten, Tore Palmgren och Einar Svensson. vid Skvaderns gymnasieskola, årets vinnare av Pro&Pro Awards gymnasiestipendium.

Intervju med Årets Ledare 2021: Maria Humla
Intervju med Årets Ledare 2021: Maria Humla

Den 22 september är det återigen dags att kora Årets Ledare på Sundsvall Business Awards. Förra årets vinnare var ingen mindre än Maria Humla, generaldirektör på SPV, och vi har fått en pratstund med henne. 

Välkommen Adam
Välkommen Adam

Vi har nöjet att välkomna Adam Klingspor till oss på Pro&Pro med start den 10 januari. Adam kommer att stärka upp vårt erbjudande inom affärsutveckling och verksamhetsutveckling med fokus på inköp, supply chain management, category management och handel.

Årets ledare i Sundsvall 2021
Årets ledare i Sundsvall 2021

Äntligen kan vi, Juniorhandelskammaren och Pro&Pro, presentera Årets ledare i Sundsvall 2021, Maria Humla generaldirektör på SPV. Maria får priset för att hon i sitt ledarskap har visat att tillit på riktigt är ett recept för uthållig framgång.

Arkiv

Nya affärer?

Om du vill utveckla ditt företag eller verksamhet så hör gärna av dig till oss så kan vi tillsammans diskutera möjligheter till samarbeten.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest