Oscar Martinez

Trainee, Junior Managementkonsult

Karaktärsdrag
Oscar är en analytisk och engagerad problemlösare som tar sig an utmaningar i alla dess former, med ett rationellt och ödmjukt förfarande till uppdraget arbetar han mot intelligenta helhetslösningar. Han har en ambition och entusiasm för utveckling och har lätt för diskussion och samverkan med nya parter.

Bakgrund
Oscar har vuxit upp i Sundsvall där han genomförde sin Civilingenjörsutbildning inom Industriell Ekonomi på Mittuniversitet med en utbytestermin hos Amsterdam University of Applied Sciences där han studerade ICT Management. Parallellt med sin utbildning har han haft en fot kvar i arbetslivet och utvecklat goda sälj- och serviceförmågor inom olika branscher. Oscar kommer nu från sin senaste tjänst hos Akzo Nobel som Global Production Planner där han har skapat internationella erfarenheter genom sitt logistikarbete med industrier i Kina och USA. För Akzo Nobel har Oscar också arbetat som Plant Supply Coordinator, och med sitt lugn och sammarbetsförmåga skapade han sig en central roll i företagets Supply Chain.

Kännetecken
Oscar är en jordnära, glad och driven person som med stort fokus och respekt vill skapa dem rätta förutsättningarna och möjligheterna för att lyfta tuffa utmaningar i mål med resultat som tillfredsställer alla parter. Oscar tror på transparens, mod och ledarskap och har ett genuint engagemang för att skapa nya värdeskapande relationer och trivsamma arbetsklimat.

Kontaktuppgifter
Oscar Martinez
076 – 804 51 07
Oscar Martinez@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest