Daniel Adelander

Managementkonsult

Karaktärsdrag
Daniel är en kreativ och motiverad person som brinner för att utmana sig själv och finna lösningar i alla situationer. Med sin nyfikenhet och entusiasm visar han ett genuint intresse för de situationer han möter. Han har en arbetsmetodik som värderar öppenhet och positivitet för att bidra till en rolig och involverande arbetsmiljö.

Bakgrund
Daniel kommer ursprungligen från Stockholm och han genomförde sin Civilingenjörsexamen i Maskinteknik på KTH med en Kandidatexamen inom Produktion och en Mastersexamen inom Industriell Ekonomi. Han utförde sitt examensarbete på Bosch Rexroth där han undersökte hur elektrifiering utmanar marknadslåsningar och därmed påverkar kundrelationer med B2B företag.

Kännetecken
Daniel utmärker sig som en ambitiös och utmaningssökande person med en målinriktad arbetsmetodik. Han värderar tydlig kommunikation och öppenhet med fokus på att skapa en positiv arbetsmiljö.

Kontaktuppgifter
Daniel Adelander
073 – 987 21 81
Daniel Adelander@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest