Pro&Pro Trainees
Jul 18 2017

Välkommen Daniel och Oscar, Pro&Pro trainees 2017

Vi har nöjet att presentera och välkomna Daniel Adelander och Oscar Martinez som valts ut till Pro&Pros traineeprogram 2017 – 2018.

Daniel Adelander är civilingenjör från KTH, Maskinteknik med inriktning Industriell ekonomi. Han utförde sitt examensarbete på Bosch Rexroth där han undersökte hur elektrifiering utmanar marknadslåsningar och därmed påverkar kundrelationer med B2B företag. Daniel kommer ursprungligen från Stockholm och flyttar tillsammans med sin sambo till vår region. Fritiden ägnas åt sport och friluftsliv. Daniel har tävlat på internationell nivå inom enhjuling där han också varit landslagskapten. Läs mer om Daniel

Oscar Martinez är civilingenjör från Mittuniversitetet, Industriell ekonomi med inriktning IT och förändringsledning. Han utförde sitt examensarbete vid Pro&Pro med inriktningen att utveckla affärsmodellkoncept som mer tar hänsyn till kulturförändring och kundorientering. Oscar kommer från Sundsvall och fritiden ägnas åt sport som innebandy, golf och Paddel. Läs mer om Oscar

Läs mer om Traineeprogrammet här.

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest