Var med och utse Årets Ledare i Medelpad 2024!
mar 12 2024

Äntligen startar processen att kora Årets Ledare 2024. I år är vi extra glada då vi har valt att utöka vårt geografiska område för att kunna ge fler duktiga ledare möjlighet att vara en del av den process som Årets Ledare innebär. Vi har valt Medelpad för att täcka in tätorterna Ånge, Timrå och Sundsvall och med det alla framgångsrika ledare som är verksamma här i vårt landskap. För oss i juryn är det här en av årets höjdpunkter då det ger oss möjlighet att möta, och inspireras av, så många framgångsrika ledare. 

Förra året var fjärde året som priset delades ut och det var både roligt, svårt och inspirerande att välja ut de tre mycket kvalificerade finalisterna – Maria Åslin, Kåre Nordström och Katarina Nordberg. Till slut drog Kåre det längsta strået och tog hem priset som Årets Ledare i Sundsvall. 

Nu behöver vi återigen din hjälp för att hitta kandidater! Du som har, eller har haft, en ledare som passar in på våra kriterier och som du tycker ska få chansen att bli Årets Ledare 2024, tveka inte utan skicka in din nominering genom att följa länken nedan. 

Genom din nominering hjälper du oss att lyfta framgångsrikt och hållbart ledarskap, ett ledarskap som utvecklar organisationer och som inspirerar oss alla att fortsätta utveckla vårt ledarskap. Ett ledarskap som baseras på passion, systematik, tillit och hållbarhet – helt enkelt, ett hållbart ledarskap för framtidens ledare. 

Utöver det så är det självklart ett enkelt och kraftfullt sätt för dig att ge något tillbaka till en ledare som genom sitt ledarskap har stöttat, utmanat och inspirerat dig i din utveckling.
Stort tack för din nominering önskar vi i juryn, 

  • Sanna Alvebjörk, Juniorhandelskammaren 
  • Maria Rumm, Juniorhandelskammaren 
  • Måns Fahlander, Managementkonsult Pro&Pro 
  • Tommy Ytterström, VD Pro&Pro 

Länk till nomineringsformuläret finner du här!

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Välkommen hem Tomas

Välkommen hem Tomas

Vi har nöjet att välkomna Tomas Börlin till oss på Pro&Pro med start den 1 februari 2024....

Pin It on Pinterest