Var med och utse Årets Ledare i Medelpad 2024!
Mar 12 2024

Äntligen startar processen att kora Årets Ledare 2024. I år är vi extra glada då vi har valt att utöka vårt geografiska område för att kunna ge fler duktiga ledare möjlighet att vara en del av den process som Årets Ledare innebär. Vi har valt Medelpad för att täcka in tätorterna Ånge, Timrå och Sundsvall och med det alla framgångsrika ledare som är verksamma här i vårt landskap. För oss i juryn är det här en av årets höjdpunkter då det ger oss möjlighet att möta, och inspireras av, så många framgångsrika ledare. 

Förra året var fjärde året som priset delades ut och det var både roligt, svårt och inspirerande att välja ut de tre mycket kvalificerade finalisterna – Maria Åslin, Kåre Nordström och Katarina Nordberg. Till slut drog Kåre det längsta strået och tog hem priset som Årets Ledare i Sundsvall. 

Nu behöver vi återigen din hjälp för att hitta kandidater! Du som har, eller har haft, en ledare som passar in på våra kriterier och som du tycker ska få chansen att bli Årets Ledare 2024, tveka inte utan skicka in din nominering genom att följa länken nedan. 

Genom din nominering hjälper du oss att lyfta framgångsrikt och hållbart ledarskap, ett ledarskap som utvecklar organisationer och som inspirerar oss alla att fortsätta utveckla vårt ledarskap. Ett ledarskap som baseras på passion, systematik, tillit och hållbarhet – helt enkelt, ett hållbart ledarskap för framtidens ledare. 

Utöver det så är det självklart ett enkelt och kraftfullt sätt för dig att ge något tillbaka till en ledare som genom sitt ledarskap har stöttat, utmanat och inspirerat dig i din utveckling.
Stort tack för din nominering önskar vi i juryn, 

  • Sanna Alvebjörk, Juniorhandelskammaren 
  • Maria Rumm, Juniorhandelskammaren 
  • Måns Fahlander, Managementkonsult Pro&Pro 
  • Tommy Ytterström, VD Pro&Pro 

Länk till nomineringsformuläret finner du här!

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest