Pro&Pro Awards 2024
aug 29 2023

Vi välkomnar en spännande start på Pro&Pro Awards 2024, en del av vårt årliga samarbete med Skvaderns Gymnasieskola. I år riktar vi förväntansfullt blickarna mot en ny omgång av vårt gymnasiestipendium. Stipendiet hyllar tre framstående elever från Naturvetenskapsprogrammet i årskurs 3, vars gymnasiearbete bedöms utifrån ambition, analytisk nivå samt skriftlig och muntlig presentation.

För att inspirera höll vi en innovationsdag med temat Hållbar innovation där vi fick möjligheten att träffa fantastiska elever. Under en intensiv heldag lät vi kreativiteten flöda fritt och utmanade eleverna att utforma lösningar för aktuella hållbarhetsutmaningar.

Vi blev positivt överraskade av gymnasieelevernas enastående tankar, engagemang och förmåga att tänka lösningsorienterat. Denna dag var fylld av inspirerande presentationer som sträckte sig över många spännande ämnesområden:

MinTur – Grön kollektivtrafik med upphämtning

Ännu Tyngre – Utvinna energi från gymmaskiner

Butterflies – Bygga Torsboda men bevara biologiskt mångfald

ReFashion – AI genererade outfitsförlag samt plattform för begagnade kläder

EcoGlow – Soldriven gatubelysning

NGOC (New Generation of Clothes) – Minska överkonsumtion av kläder

LTB (Lokal Transport av Barn) – Självkörande elbussar för barn till träning

Sponsrad av Peak Performance – Är AI ett problem eller hjälpmedel?

Räkorna – Hållbart räkfiske med hjälp av räkburar

Coffeecrew – Optimering av persontransport med rörliga hållplatser

Vi på Pro&Pro står fast vid vårt långsiktiga engagemang i den lokala regionen och vår ambition att vårda och utveckla de talanger som finns här. Vi skapar en fortsatt länk från gymnasietiden till universitetet genom mentorskap, vårt studentprogram ”Bright Minds”, internships och examensprojekt. Detta sträcker sig vidare till traineeprogrammet och anställningar hos oss.

Vår VD Tommy Ytterström delar sin syn på samarbetet med Skvadern: ”Vår grundläggande strävan, att forma människor och företag till framgång, uttrycker vår passion för att se individer blomstra och företag utvecklas. Vi känner en stark vilja att stödja unga och ambitiösa elever i deras utveckling, och eleverna från Skvaderns Gymnasieskola har visat prov på enastående förmågor. Genom detta samarbete får de ta del av vår samlade erfarenhet, bli inspirerade och öka sin kompetens, medan vi själva går härifrån med mycket glädje och ett stort hopp om framtiden”

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest