Pro&Pro Awards 2024
Aug 29 2023

Vi välkomnar en spännande start på Pro&Pro Awards 2024, en del av vårt årliga samarbete med Skvaderns Gymnasieskola. I år riktar vi förväntansfullt blickarna mot en ny omgång av vårt gymnasiestipendium. Stipendiet hyllar tre framstående elever från Naturvetenskapsprogrammet i årskurs 3, vars gymnasiearbete bedöms utifrån ambition, analytisk nivå samt skriftlig och muntlig presentation.

För att inspirera höll vi en innovationsdag med temat Hållbar innovation där vi fick möjligheten att träffa fantastiska elever. Under en intensiv heldag lät vi kreativiteten flöda fritt och utmanade eleverna att utforma lösningar för aktuella hållbarhetsutmaningar.

Vi blev positivt överraskade av gymnasieelevernas enastående tankar, engagemang och förmåga att tänka lösningsorienterat. Denna dag var fylld av inspirerande presentationer som sträckte sig över många spännande ämnesområden:

MinTur – Grön kollektivtrafik med upphämtning

Ännu Tyngre – Utvinna energi från gymmaskiner

Butterflies – Bygga Torsboda men bevara biologiskt mångfald

ReFashion – AI genererade outfitsförlag samt plattform för begagnade kläder

EcoGlow – Soldriven gatubelysning

NGOC (New Generation of Clothes) – Minska överkonsumtion av kläder

LTB (Lokal Transport av Barn) – Självkörande elbussar för barn till träning

Sponsrad av Peak Performance – Är AI ett problem eller hjälpmedel?

Räkorna – Hållbart räkfiske med hjälp av räkburar

Coffeecrew – Optimering av persontransport med rörliga hållplatser

Vi på Pro&Pro står fast vid vårt långsiktiga engagemang i den lokala regionen och vår ambition att vårda och utveckla de talanger som finns här. Vi skapar en fortsatt länk från gymnasietiden till universitetet genom mentorskap, vårt studentprogram ”Bright Minds”, internships och examensprojekt. Detta sträcker sig vidare till traineeprogrammet och anställningar hos oss.

Vår VD Tommy Ytterström delar sin syn på samarbetet med Skvadern: ”Vår grundläggande strävan, att forma människor och företag till framgång, uttrycker vår passion för att se individer blomstra och företag utvecklas. Vi känner en stark vilja att stödja unga och ambitiösa elever i deras utveckling, och eleverna från Skvaderns Gymnasieskola har visat prov på enastående förmågor. Genom detta samarbete får de ta del av vår samlade erfarenhet, bli inspirerade och öka sin kompetens, medan vi själva går härifrån med mycket glädje och ett stort hopp om framtiden”

 

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella nyheter

Årets ledare i Sundsvall 2023

Årets ledare i Sundsvall 2023

Här uppe på Södra berget pågår Sundsvall Business Awards för fullt. Många vinnare har redan fått...

Pin It on Pinterest