Nu lanserar Pro&Pro Framtidsnätverket!

Genom vårt nya erbjudande kan vi nu erbjuda våra kunder ett enklare sätt att hålla sig uppdaterad säger Tommy Ytterström, VD på Pro&Pro. Det är ett efterlängtat erbjudande som växt fram i våra dialoger med kunder och partners och där vi har märkt att det blir allt svårare att på ett enkelt och smidigt sätt hålla sig ajour med samtiden och framtiden. Detta samtidigt som det är en allt viktigare fråga för att kunna följa med och fortsatt vara aktuell för sina kunder. Måns Fahlander, erbjudandeansvarig tillsammans med Tommy, säger vidare att:
”Vi vill skapa en arena där människor kan mötas på ett enkelt, tillgängligt och förutsägbart sätt. Vi ser att nätverket kommer att ha stor påverkan på de ämnen som tas upp och medlemmarnas engagemang och intresse kommer att vara avgörande för nätverkets relevans och aktualitet.”

Tillsammans understryker både Tommy och Måns att syftet med nätverket är att skapa en arena där Pro&Pro på ett trevligt och enkelt sätt erbjuder framtidsspaning, kunskap samt stöd och modeller som hjälper medlemmarna i nätverket att navigera i sitt beslutsfattande.

Första nätverksträffen kommer att gå av stapeln under mars 2020 och temat kommer att vara AI relaterat affärs- och verksamhetsutveckling.

Läs mer genom att följa nedan länk. Där kan du också anmäla intresse.

www,proandpro.se/framtidsnatverket

 

Pin It on Pinterest