Pro&Pro inför branschområden
okt 22 2017

Pro&Pro fortsätter att steg för steg att stärka vårt kunderbjudande genom att nu komplettera våra fyra kompetensområden strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och ledarskap med branschområden. På detta sätt kan vi ta vår kundinsikt och våra kundrelationer till nästa nivå samt paketera ännu mer relevanta och spetsiga kunderbjudanden. För att vara en kompetent, spetsig och relevant partner genomför vi kontinuerligt framtids- och scenarioanalyser inom respektive bransch. Självklart delar vi med oss av dessa i olika sammanhang som konferenser, seminarium, bloggar och kundträffar. Men framförallt ger det oss möjlighet att bättre bidra till våra kunders framgång. Genom våra ansvariga för respektive bransch skapar vi kraft att leda utvecklingen i sampel med omvärld och kundbehov. Varmt välkommen att samtala med våra branschansvariga:

  • Bank och Försäkring: Markus Marklund
  • Energi: Tommy Ytterström
  • Forskning och utbildning: Tommy Ytterström
  • Industri: Mikael Augustsson
  • Offentlig sektor: Markus Marklund
  • Telekom: Robert Tjernström

Du kan läsa mer om våra branschområden och våra erbjudanden inom respektive bransch här: https://proandpro.se/erbjudanden/

I samband med att vi inför branschområden söker vi dig som är nyfiken att vara med i vårt team. Du är civilingenjör eller har masterexamen inom ekonomi och arbetar i dag som managementkonsult eller har motsvarande bakgrund och roll som anställd i ett företag.

Tommy Ytterström, VD

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest