Pro&Pro Podden – Årets ledare i Sundsvall 2023
nov 1 2023

Återigen har Årets ledare i Sundsvall korats och ännu en gång har vår poddstudio gästats av några av våra finalister. I det här avsnittet får vi en inblick i hur det ideella arbetet kan inspirera, och inspireras av, det goda ledarskapet. Vi får också veta hur man jobbar med att utveckla talanger och att successionsplanering är en stor pusselbit i ett hållbart ledarskap. I podden möter vi Kåre Nordström, VD på Orange Cyberdefense Sweden och årets vinnare av priset årets ledare i Sundsvall. Vi får också möta Katarina Nordberg, chef för Remote Advisory Insurance på SEB i Sverige. Tillsammans utforskar vi hur systematik, tillit och hållbarhet, i kombination med en kärlek till uppdraget, kan fungera som en modell för ett långt och framgångsrikt ledarskap. Som vanligt leds samtalet av våra eminenta managementkonsulter Linn Madsen och Måns Fahlander.

Podden finns där poddar finns!

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella blogginlägg

Pin It on Pinterest