Pro&Pro Podden – Årets ledare i Sundsvall 2023
Nov 1 2023

Återigen har Årets ledare i Sundsvall korats och ännu en gång har vår poddstudio gästats av några av våra finalister. I det här avsnittet får vi en inblick i hur det ideella arbetet kan inspirera, och inspireras av, det goda ledarskapet. Vi får också veta hur man jobbar med att utveckla talanger och att successionsplanering är en stor pusselbit i ett hållbart ledarskap. I podden möter vi Kåre Nordström, VD på Orange Cyberdefense Sweden och årets vinnare av priset årets ledare i Sundsvall. Vi får också möta Katarina Nordberg, chef för Remote Advisory Insurance på SEB i Sverige. Tillsammans utforskar vi hur systematik, tillit och hållbarhet, i kombination med en kärlek till uppdraget, kan fungera som en modell för ett långt och framgångsrikt ledarskap. Som vanligt leds samtalet av våra eminenta managementkonsulter Linn Madsen och Måns Fahlander.

Podden finns där poddar finns!

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella blogginlägg

Pin It on Pinterest