Engagerad Managementkonsult
jul 3 2023

Just nu finns en spännande möjlighet att arbeta tillsammans med oss för att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden.

Oavsett om du är en nyexaminerad talang som är redo att kliva in i konsultvärlden eller om du har många års erfarenhet och vill ta din karriär till nästa nivå, har vi olika ingångar för att maximera din kompetens och stödja din professionella utveckling.

Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta i en stimulerande och innovativ miljö, där du får ta del av spännande projekt och samarbeta med kunder från olika branscher och sektorer. Vi tror på att främja kreativitet och nytänkande, och du kommer att få utrymme att utmana traditionella metoder och bidra med nya idéer som kan göra verklig skillnad.

Vi erbjuder en dynamisk och inkluderande arbetskultur där vi värdesätter samarbete, kunskapsdelning och personlig utveckling. Du kommer att arbeta med ambitiösa medarbetare och ha möjlighet att delta i interna och externa utbildningar och workshops för att stärka dina färdigheter och bredda din kunskap.

Vi ser framemot att välkomna en passionerad managementkonsult till vårt team, någon som delar vår vision och strävan att göra positiv förändring genom att stödja verksamheter i deras framgångsresa.

Så om du är redo att ta dig an spännande utmaningar, utveckla din karriär och vara en del av ett team som arbetar mot en hållbar framtid, läs då mer om tjänsten här.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest