Engagerad managementkonsult

Vi söker dig som är passionerad av att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras utveckling.

Managementkonsult för framtidens utmaningar

Vi söker dig som är passionerad av att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden. Om du letar efter en plats som värderar din nyfikenhet, passion och entusiasm för att lära samt söker en kultur där du uppmuntras till att ta eget ansvar för din utveckling är du en potentiell framtida medarbetare hos oss. Du har en utvecklad känsla för affärer och stimuleras av en stor möjlighet att påverka både din egen och Pro&Pros utveckling.

”Vi kombinerar våra starka analytiska förmågor med djup förståelse för affärsstrategi för att tillsammans lösa våra kunders mest utmanande problem.

Linn Madsen

Managementkonsult

”För mig är Pro&Pro en plats för drivna individer som gläds åt att hjälpa andra verksamheter genom bland annat ambitiösa analyser och kommunikationer.”

Sophie Brundin

Senior Associate Managementkonsult

Din bakgrund och egenskaper

Din personlighet är viktigast: ambitiös, nyfiken, positiv och ödmjuk

Du tänker innovativt, ser lösningar, är analytisk, inspirerar, skapar energi och trivsel i din närhet

Samspelar väl med människor och grupper, processer, teknik och affärsmodeller i ett utvecklingsarbete

Du har lätt för att producera underlag för beslut samt kommunicera

Flertal års erfarenhet eller nyexaminerad

Universitetsutbildning på masternivå som civilingenjör, ekonom, designer, journalist, kommuinkatör eller liknande

Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift

Exempel på kunduppdrag

Strategi & omvärld

En svensk industrikoncern stod inför att utveckla en produktstrategi. Vi genomförde en kartläggning och analys av kundbehov, marknadspotential, samt befintlig produktportfölj. Analysen resulterade i ett antal förslag på kompletterande erbjudanden, förbättringsmöjligheter, samt övergripande strategiska inriktningar för bolaget.

Marknad & affär

Åt en kund inom forskningsområdet genomfördes en marknadsanalys inom energiområdet riktad mot utvecklingen av förnybara energikällor. Syftet med analysen vara att ta fram information som skulle kunna hjälpa till att motivera ny forskning inom energiområdet. Analysen gav en bild av den totala potentialen för de förnybara energikällorna samt inom området för solceller en modell för vilken verkningsgrad som behövs för att en kommersiell produkt skall bli gångbar på marknaden.

Organisation & Ledarskap

Vi genomförde ett ledarskapsutvecklingsprogram för en offentlig organisation, där vi arbetade med alla ledare oavsett nivå och adresserade organisationens utmaningar. Programmet baserades på en systemsyn och inkluderade tre tillfällen med teman som var relevanta för organisationen. Vi utvecklade tre konkreta case per tillfälle i samarbete med kunden. Programmet inkluderade även personlig coaching för varje deltagare. Det genomgående syftet var att stärka ledarna och bidra till hållbara resultat genom samverkan.

Upplev Pro&Pro

 

 

 

 

 

Pro&Pro är Norrlands ledande managementkonsultbyrå och en innovativ helhetspartner. Vi brinner för att lösa framtidens komplexa utmaningar samt hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara beslut och utveckling för att säkra framtiden. Med strukturerade processer och tydliga värderingar skapar vi rätt förutsättningar för kreativitet, innovation och lönsamhet och att uppfylla vårt löfte. ”Makes people and business successful”. Våra erbjudanden är inom strategi, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, ledarskap och employer branding.

Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Detta gör oss attraktiva för alla som värdesätter långsiktig hållbar lönsamhet med ett ansvar för ägare, anställda och omgivande samhälle.  Att arbeta på Pro&Pro är ingen vanlig anställning – det är en livsstil och upplevelse, med stora utvecklingsmöjligheter både personligt och yrkesmässigt. Har du höga ambitioner i yrkesmässiga utmaningar i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid är Pro&Pro företaget för dig.

 

Är du nyfiken eller har frågor? 

Välkommen att ringa VD, Tommy Ytterström: 070 673 72 00

Rekryteringsprocess

Skicka ditt personliga brev, CV samt betyg till tommy.ytterstrom@proandpro.se

Senast 15 september 2023.

Pin It on Pinterest