Pro&Pro lanserar förnyad erbjudandeportfölj inom Organisation & Ledarskap
apr 16 2023

Pro&Pro arbetar systematiskt med att fånga kundinsikter och omvärld. Utifrån detta har vi nöjet att lansera en förnyad erbjudandeportfölj inom området Organisation och Ledarskap. Med den nya erbjudandeportföljen ökar vi vår förmåga att stötta dig som ledare i ditt arbete med att skapa hållbara resultat. Oavsett om det handlar om att ta din organisation till nästa nivå eller att stötta dig och din ledningsgrupp i er utvecklingsresa kan vi bli din partner på vägen.

Ett av våra nya erbjudanden är Ledningsstöd, ett erbjudande till dig som behöver hjälp med att utveckla din ledningsgrupp och ditt ledningsarbete. Många av våra kunder har en situation där vardagen tagit över och där man inte riktigt har möjlighet att jobba med utveckling av sin ledningsgrupp eller systematisering av ledning och styrning.  Genom att ta in Pro&Pro kan vi skapa ett utrymme där ni som ledningsgrupp får stöd i er egen utveckling samtidigt som ni också får stöd i att utveckla era arbetssätt mot mer systematik. Vår styrka ligger i att kunna arbeta både med det mjuka och det hårda för att skapa hållbara resultat tillsammans med våra kunder. Ett annat av våra nya erbjudanden är Organisationsutveckling där vi arbetar tillsammans med våra kunder för att öka organisationens effektivitet. Vi har en egen modell för utveckling av en organisation men vi utgår alltid från kundens situation och önskade läge innan vi detaljerar vår insats. Även här är vår styrka att vi, utifrån kundens behov, kan stötta från analys till design och genomförande. Vår ambition är att vårt bidrag ska minska genom processen för att förändringen i största möjliga mån ska hanteras av kunden och därigenom öka förutsättningarna för en framgångsrik och hållbar förändring.

Med den nya erbjudandeportföljen täcker vi en bredd av kundbehov och inom Organisation & Ledarskap finns nu följande erbjudanden:

  • Ledningsstöd
  • Coaching
  • Ledningsgruppsutveckling
  • Organisationsutveckling
  • Medarbetarprogram
  • Employer branding
  • Kompetensförsörjning
  • Skräddarsydda utbildningar inom organisation och ledarskap

Är du intresserad av att veta mer hur vi kan ta din organisation till nästa nivå eller stötta dig eller din ledningsgrupp i en utvecklingsresa, ta kontakt med vår portföljansvarige för Organisation och Ledarskap, Måns Fahlander.

Läs mer om våra erbjudanden här: https://proandpro.se/tjanster/ledarskap-organisation/

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest