Välkommen Thomas!
feb 27 2023

Vi har nöjet att välkomna Thomas Janson till oss på Pro&Pro med start den 27e februari. Thomas kommer att stärka upp vårt erbjudande inom affärs och organisationsutveckling som konsult och rådgivare inom marknad, sälj och go-to-market.

Vi ser att sälj och marknad är en viktig komponent i ett företags strategi och tillväxt och Thomas erfarenhet av arbeta strategiskt och taktisk inom området passar mycket bra i vårt erbjudande, säger VD Tommy Ytterström

Thomas är före detta Alnöbo som numera bor i Hudiksvall. Han är utbildad vid University of Lincoln med fokus på marknadsföring och har sedan många år utvecklat och drivit utveckling av affärer, produkter och byggt nya affärsområden i internationella företag.

Senast kommer han från SaaS-bolag där han startat ett nytt affärsområde där teknik och organisation anpassats för att möta framtidens kundspecifika processer och behov.

Thomas är en stark relationsbyggare med stort driv som gärna vill göra positivt intryck hos uppdragsgivare, kollegor och kunder. Han agerar obehindrat på internationella marknader och är duktig på att skapa både affärsmässiga som personliga relationer.

Privat umgås Thomas gärna med sin familj, tre barn och fru. De reser gärna till nya platser, åker slalom eller bygger vidare på deras hus och trädgård i Hudiksvall. Genom barnen har Thomas också tagit aktiv del inom Strands IF för att stödja utveckling för ungdomar inom idrott.

Läs mer om Thomas här

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest