Välkommen Sophie!
jan 22 2023

Vi välkomnar med glädje Sophie Brundin till oss på Pro&Pro med start den 23 januari. Sophie kommer att stärka upp vårt erbjudande inom analys och affärsutveckling, säger VD Tommy Ytterström.

Sophie examinerades i maj 2020 som biomechanical engineer från Embry-Riddle Aeronautical University i Daytona Beach, Florida. Året efteråt påbörjade hon företagsekonomistudier på Mittuniversitetet och halva utbildningen är nu avklarad i kombination med andra fristående kurser inom innovation. Hon är för tillfället en aktiv elitfotbollsspelare och driver ett företag för att utveckla fotledsskydd där stort fokus ligger på innovation och finansiella presentationer.

Sophie är en väldigt driven person och motiveras av att nå mål tillsammans med sina medarbetare. Tack vare idrottsintresset har Sophie utvecklat goda förmågor att arbeta i team, ledarskapsförmåga och disciplin. Sophie har en positiv inställning till varje uppdrag och problem där varje dag upplevs som en produktiv dag i ambitiös anda.

Privat är Sophie en glad individ som alltid tackar ja till nya aktiviteter. När det vankas ledigtid älskar Sophie att resa och det ryktas om att sommarplanerna redan har påbörjats. Under vintern blir det mycket skidåkning, skoteråkning, fjällmys och maximerad tid med alla hemvändarvänner.

Läs mer om Sophie här 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest