Sophie Brundin, Associate managementkonsult

Karaktärsdrag
Sophie är en väldigt driven person och motiveras av att nå mål tillsammans med hennes medarbetare. Hon skapar resultat genom sin problemlösningsförmåga i samspel med tydliga och positiva kommunikationsfärdigheter.

Bakgrund
Sophie examinerades i maj 2020 som biomechanical engineer från Embry-Riddle Aeronautical University i Daytona Beach, Florida. Året efteråt påbörjade hon företagsekonomistudier på Mittuniversitetet och halva utbildningen är nu avklarad i kombination med andra fristående kurser inom innovation. Sophie har stor erfarenhet av att skapa och hålla i presentationer samt att använda hennes problemlösningsförmåga för att skapa innovation och arbeta med produktutveckling.

Kännetecken
Tack vare idrottsintresset, aktiv fotbollsspelare på elitnivå, har Sophie utvecklat goda förmågor som att arbeta i team, ledarskapsförmåga och disciplin. Sophie har en positiv inställning till varje uppdrag och problem där varje dag upplevs som en produktiv dag i rätt riktning. Hennes ambitösa, tillförlitliga och kommunikativa attityd smittar av sig och formar ett sammansvetsat team.

Kontaktuppgifter
Sophie Brundin
070-83 35 343
Sophie.Brundin@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest