Har du höga ambitioner? Bli vår nästa trainee!
okt 12 2022

Varför Pro&Pro?

Pro&Pro hjälper kunder att förstå framtiden och utveckla framgångsrika affärer. Vi är ett ungt managementkonsultföretag i Norrland som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter, vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda fantastiska karriärmöjligheter. Vi söker nu traineer till 2023 med en civilingenjörsutbildning, eller masterutbildning inom ekonomi eller marknad. Under 12 månader får du kvalificerad handledning och utbildning i kombination med arbete i kunduppdrag inom framtidsområden som Artificiell Intelligens, digitalisering och hållbar energi. Du får direkt jobba nära vår VD för att få helhetsperspektivet och bli involverad i företagets utveckling samt komma in i utmanade uppdrag. Vi söker dig som har goda studieresultat och som har höga ambitioner. Du är passionerad av att lösa framtidens komplexa utmaningar och hjälpa små och stora organisationer i deras viktiga hållbara strategiska beslut och utveckling för att säkra framtiden. Om du letar efter en plats som värderar din nyfikenhet, passion och lust att lära samt söker en kultur där du uppmuntras till att ta eget ansvar för din utveckling är du en potentiell framtida medarbetare hos oss.

Om Pro&Pro

Pro&Pro är ett managementkonsultföretag som arbetar strategiskt och taktiskt för att lyfta din affär, verksamhet och medarbetare till nästa nivå. Vi är passionerade av att se människor lyckas och företag utvecklas. Att arbeta på Pro&Pro är ingen vanlig anställning – det är en livsstil och upplevelse med stora utvecklingsmöjligheter både personligt och yrkesmässigt.

Ansök på https://proandpro.se/karriar/traineeprogram/

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest