Trainee – Pro&Pro, Sundsvall

Är du ambitiös, nyfiken och söker en flygande start på din karriär? Titta hit! Nu söker vi vår nästa managementkonsult!

Vi söker dig som nyligen har eller är på väg att avsluta dina studier och vill bli en del av vårt traineeprogram. Du kommer få möjligheten att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult inom framtidsområden som Artificiell Intelligens, digitalisering och hållbar energi.

Pro&Pro

Pro&Pro hjälper företag och organisationer att framgångsrikt utveckla sina verksamheter. Vi är ett ungt managementkonsultföretag i Norrland som kontinuerligt utvecklas och är öppna för nya affärer och möjligheter. Vår verksamhet är värderingsdriven, vilket innebär att din egen ambition och dina egna intressen i hög grad kommer styra hur din karriär utvecklas. Nyfikenhet, positivitet, ambition och ödmjukhet är våra kärnvärden som ska bidra till att vi uppnår vår vision och ambition.

Vinsten för mig är att Pro&Pro erbjuder bredden. Jag gör nedslag i olika branscher från olika samhällsperspektiv. Axlar roller som processledare, strateg och agerar tillväxtmotor med marknadskunskap. Det kräver passion för att bygga upp någonting bättre, lyssna och lära, leda och komma med kunskap för att föra utvecklingen framåt. Allt detta och mycket mer får jag utlopp för i min roll som managementkonsult.

Linn Madsen

Managementkonsult , Pro&Pro

Vision med traineeprogrammet

Traineeprogrammet är skapat för att stödja Pro&Pros varumärkeslöfte ”Makes people and business successful”. Vi drivs av att se människor lyckas och företag utvecklas, och för oss är det självklart att utveckla ambitiösa individer till framgångsrika karriärer.

Målet för traineeprogrammet är att utveckla dig till en managementkonsult med kunskap om teorier, modeller, arbetssätt samt förhållningssätt för att kunna utveckla kunders affär och verksamhet till nästa nivå. Det ska också ge dig en plattform för att utvecklas till spetskonsult inom valt område och möjliggöra en hållbar framgångsrik karriär som konsult.

Huvudinnehåll

Mentorskap

Utbildning

Teoretiska övningar

Praktisk erfarenhet

Hur ser upplägget ut?

Traineeprogrammet omfattar 12 månader och planerad start är september 2023.

Under programmet har du en personlig mentor samt en kombination av utbildning, teoretiska övningar och omedelbar praktisk erfarenhet som konsult. Du får möjlighet att arbeta nära vår VD för att få helhetsperspektiv och bli involverad i företagets utveckling.

Initialt får du bygga en bred kompetens inom verktyg och metoder som utvecklar din konsultmässighet. Därefter fokuseras din utveckling inom områdena affärsutveckling, projektledning, strategiutveckling och verksamhetsutveckling.

Vem är du?

 

Du är på väg att avsluta dina studier eller har arbetat upp till två år efter examen

Din inriktning är civilingenjörsutbildning eller masterutbildning inom ekonomi

Du är samhällsintresserad och brinner för hållbar utveckling och framtidsfrågor

Du får andra att inspireras, trivas och utvecklas samt kan skapa relationer

Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift

Du är nyfiken, resultatorienterad, uthållig, ambitiös samt analytisk och strukturerad

Ansökan

Skicka in din ansökan i form av CV, personligt brev och kopia på gymnasie- och högskolebetyg till tommy.ytterstrom@proandpro.se. Om du har några frågor, vänligen kontakta VD Tommy Ytterström, 070 673 72 00. Sista ansökningsdag är 2022-11-13.

Vi tillämpar case i vår rekryteringsprocess och kommer kontakta dig över telefon om du går vidare till intervju.

Pin It on Pinterest