Pro&Pro satsar i Västerbotten och välkomnar Johan!
jan 2 2022

Det är med stor stolthet vi idag presenterar Johan Lennartson och vår etablering i Västerbotten!

Efter två raka år som Gasellföretag tar vi nu nästa steg i vår tillväxtresa och etablerar oss i Västerbotten. Med vår nya kollega Johan Lennartson i spetsen öppnar vi ett Umeåkontor för att stärka närvaron i regionen.

Johan har ett mångsidigt förflutet med allt ifrån nordamerikanska entreprenörsäventyr till volontärarbete på ett grekiskt flyktingläger i bagaget. Med bred erfarenhet och ett stort intresse för digitalisering är vi övertygade om att han är rätt person i den satsningen.

– När Tommy berättade om Pro&Pro, deras framgångar som norrländskt managementkonsultbolag och planer för expansion i Västerbotten, så kändes det helt rätt att ta sig an den här utmaningen. Man behöver inte längre trängas innanför Stockholmstullarna för att ha ett spännande jobb, det ska bli kul att bevisa!

Satsningen är en del av vår vision att vara hela Norrlands managementkonsultbolag. Västerbotten växer kraftigt och många verksamheter står inför stora förändringar som kan vara komplexa att navigera.

– Vi känner att det är dags för expansion och Umeå blir ett naturligt nästa steg. Det händer mycket i Västerbotten och vi upplever att vi har stor kompetens inom Pro&Pro som kan bidra till den utvecklingen, konstaterar Tommy Ytterström, VD Pro&Pro.

Vill du veta mer om oss, funderar på hur vi kan växa tillsammans eller bara ta en kaffe och berätta om ett problem du inte riktigt vet hur du ska lösa? Kontakta oss här eller besök något av våra kontor. I Umeå hittar du oss på Great Hub i Utopia.

Läs och mer om Johan här 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest