Äntligen startar processen att kora Årets Ledare i Sundsvall 2021. För oss i juryn är det årets höjdpunkt då det ger oss möjlighet att möta, och inspireras av, så många framgångsrika ledare här i Sundsvall.

Förra året var första året som priset delades ut och det var både roligt, svårt och inspirerande att välja ut de tre mycket kvalificerade finalisterna, John Hägglund, Monika Lundberg och Gina Wiklund. Till slut drog Monika det längsta strået och tog hem historiens första pris som Årets Ledare i Sundsvall.

Nu behöver vi din hjälp att hitta kandidater! Du som har, eller har haft, en ledare som passar in på våra kriterier och som du tycker ska få chansen att bli Årets Ledare 2021. Tveka inte utan skicka in din nominering genom att följa länken nedan.

Genom din nominering hjälper du oss att lyfta framgångsrikt ledarskap, ett ledarskap som utvecklar organisationer som verkar i Sundsvall och som inspirerar oss alla att fortsätta utveckla vårt ledarskap. Ett ledarskap som baseras på Passion, Systematik, Tillit och Hållbarhet, helt enkelt, ett ledarskap för framtiden.

Utöver det så är det självklart ett enkelt och kraftfullt sätt för dig att ge något tillbaka till en ledare som genom sitt ledarskap har stöttat, utmanat och inspirerat dig i din utveckling.
Stort tack för din nominering önskar vi i juryn,

 

  • Måns Fahlander, Managementkonsult Pro&Pro
  • Elin Westberg, Nordea och Juniorhandelskammaren
  • Mikael Augustsson, Managementkonsult Pro&Pro och Juniorhandelskammaren
  • Tommy Ytterström, VD Pro&Pro

Pin It on Pinterest