Välkommen Helena
okt 31 2020

Vi har nöjet att välkomna Helena Axelsson till oss på Pro&Pro med start den 2 november. Helena kommer att stärka upp vårt erbjudande inom verksamhetsutveckling och förändringsledning, som konsult och rådgivare med fokus på organisationskultur och employer branding. Vi ser ett attraktivt arbetsgivarvarumärke som en viktig komponent i ett företags strategi och Helenas erfarenhet av arbeta strategiskt med organisationskultur och emloyer branding, kommer att komplettera vårt erbjudande väl, säger VD Tommy Ytterström.

Helena är före detta Göteborgare och nyinflyttad Sundsvallsbo. Hon är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg, med examen i Supply Chain Management och Management av Tillväxtbolag. Hon har under sitt arbetsliv arbetat bland annat som verksamhets- och processutvecklare och som operativ chef och förändringsledare. Nu senast kommer hon från en tjänst som People and Culture specialist på B3 Consulting Group, där har hon arbetat som chefsstöd på koncernnivå, med frågor kring bland annat employer branding och organisationskultur.

Helena är en entusiastisk och driven person som är mån om att göra positiva avtryck hos sin omgivning, både hos sina kollegor, kunder och i samhället i stort. För henne är det viktigt att både hjärta och hjärna är med och hon brinner för att skapa hållbara, värdefulla resultat – med fokus på både människan och affären!

Privat är Helena en hängiven husrenoverare som inte backar för en stor utmaning. Hon bor i Juniskär med sin sambo, tre bonusbarn och två små taxar. När hon inte kaklar badrum trivs hon bäst på resande fot, men njuter också av ett spinningpass på gymmet eller en långpromenad i den fantastiska norrländska naturen.

Läs mer om Helena här

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest