Vi har nöjet att presentera och välkomna Viktor Pettersson som valts ut till Pro&Pros traineeprogram 2020 – 2021 och som började sin anställning den 8 juni. Viktor är en gotlänning som läst till civilingenjör vid Umeå Universitet, Industriell ekonomi med inriktningen Risk Management. Den examen har kompletterats med master kurser inom Industriell Statistik samt fördjupade kunskaper i Excel. Det är mycket roligt att Viktor, med sin ambition och vilja att utvecklas, har valt att börja hos oss som Trainee, säger VD Tommy Ytterström.

På fritiden gillar Viktor att spela golf, handboll och fotboll samt uppskattar även god mat och att vara med sin sambo samt nära och kära. Viktor är en initiativrik lagspelare med positiv inställning och utåtriktad läggning som drivs av att skapa och främja en trevlig miljö samtidigt som verksamheter på ett hållbart sätt utvecklas och leds i rätt riktning,

Läs mer om Viktor

Läs mer om Traineeprogrammet här.

 

Pin It on Pinterest