Vi har nöjet att välkomna Annika Follin till oss på Pro&Pro. Annika börjar den 4 maj som konsult och rådgivare och kommer förstärka vårt erbjudande inom verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning med fokus på digitalisering. Det är mycket roligt att Annika, med sin ambition och erfarenhet, har valt att börja hos oss, säger VD Tommy Ytterström.

Annika är utbildad civilekonom vid Linköpings universitet och kommer närmast från en tjänst som chef för Informationsförsörjningsenheten på Bolagsverket. Där hade hon ett övergripande affärsansvar för att utveckla och förvalta Bolagsverkets informationsförsörjning och relaterade tjänster. I ansvaret har även ingått nationella och internationella samverkansuppdrag.

Annika har byggt upp en lång erfarenhet av verksamhetsutveckling kopplat till digitalisering både på strategisk och taktisk nivå samt de senaste åren med tydligt fokus på agilt arbetssätt. Hon har drivit och deltagit i flera projekt som rör digitalisering och verksamhetsutveckling både inom organisationer hon arbetat i och i samverkan med andra aktörer nationellt och internationellt.

Kvalitet, nytta och värde är viktiga ledord för de arbeten Annika driver. Att hitta lösningar som verkligen gör skillnad i samhället är en drivkraft som engagerar och ger henne energi.

Utanför jobbet gillar Annika att ta hand om familjen och sig själv. Som nybliven stadsbo blir det ett och annat besök på gymmet, löprundor eller promenader. Att umgås med familj och vänner, gärna i sällskap med god mat och dryck, är ett annat intresse. Men annars gillar hon att vara ute i skog, natur och pyssla med hem och trädgård.

Läs mer om Annika här.

Pin It on Pinterest