Annika Follin, Managementkonsult

Karaktärsdrag
Annika är en lugn, trygg och strukturerad ledare som brinner för att utveckla verksamhet, organisationer och människor. Hon är analytisk, logisk och genom att se samband bidrar hon till att utforska nya lösningar som skapar nytta och effekter för helheten. Annika är bra på att lyssna in och inkludera och att fånga in flera perspektiv i arbetet. Hon skapar trygghet i grupper genom ett transparent, rakt och tydligt sätt att kommunicera och coachar personer till att utveckla sina förmågor.

Bakgrund
Annika har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling både i stort och smått och har förmågan att arbeta på både strategisk, taktisk och operativ nivå. Hon har drivit och deltagit i flera projekt som rör digitalisering och verksamhetsutveckling både inom organisationer hon arbetat i och i samverkan med andra aktörer nationellt och internationellt. Annika har erfarenhet att jobba agilt, värdedrivet och ha kunden i fokus.

Drivkrafter
Kvalitet, nytta och värde är viktiga ledord för de arbeten Annika driver. Att hitta lösningar som verkligen gör skillnad i samhället är en drivkraft som engagerar och ger henne energi.

Kontaktuppgifter
Annika Follin
070 – 398 62 93
Annika.Follin@proandpro.se

Nya utmaningar?

Om du delar vår ambition och våra värderingar  och är intresserad av att ta dig an nya utmaningar så kontakta oss gärna för att förutsättningslöst samtal.

Kontakta oss

Pin It on Pinterest