SAFe 5.0 certifiering
feb 4 2020

Allt fler av våra kunder arbetar agilt vid utveckling av nya produkter och tjänster såväl som med förvaltningen. För att kunna hjälpa våra kunder som har eller är på väg att införa ett agilt arbetssätt så utbildar och certifierar vi oss på Pro&Pro enligt ramverket Scaled Agile Framework, SAFe.

Daniel Borgentun från KnowIT höll utbildningen med oss där vi fick senaste kunskapen om agilt arbetssätt enligt ramverket SAFe 5.0. Genom Daniels inspirerande utbildning med såväl teoretiska genomgångar och praktiska case från nationella och internationella företag och organisationer som arbetar agilt kommer vi få goda förutsättningar för att tillämpa denna kunskap i våra uppdrag. Det var också extra roligt att vi var bland de första i Sverige att utbilda oss i den nya releasen, SAFe 5.0.

Flera av våra konsulter har sedan tidigare erfarenhet och kunskap om agilt arbetssätt och transformation från utveckling genom traditionella projekt till ett helt eller delvis agilt arbetssätt, Vi har också förmånen att ha erfarenhet både från affärsutveckling och tjänste- och produktutveckling, vilket ger oss mycket bra förutsättningar att hjälpa företag och organisationer i transformationen till ett agilt arbetssätt genom hela organisationen och företaget. Genom att certifiera oss enligt SAFe får vi en gemensam grund och metodik för att ännu bättre kunna hjälpa våra kunder säger Tommy Ytterström, VD på Pro&Pro. Certifieringen stärker vår kompetens inom affärsutveckling, verksamhetsutveckling, projektledning och organisationsutveckling. Kombinationen med certifierade projektledare enligt PMI som även är certifierade enligt SAFe ramverket gör att vi kommer kunna hjälpa kunder med sina komplexa projekt där traditionell projektledning kombineras med ett helt eller delvis agilt arbetssätt.

Vi på Pro&Ptro genomför nu en studie hos ett 30-tal företag och organisationer i regionen om hur framtidens utveckling och projektledning kommer att påverkas av trenden där att allt fler organisationer blir agila. Studien utgår från tesen: Behövs projektledaren i den agila organisationen?

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest