AI utbildning i Sundsvall
sep 19 2019

Utbildning – Värdeskapande Artificiell Intelligens

Vi är glada att kunna erbjuda företag och organisationer i regionen utbildning inom Artificiell Intelligens i Sundsvall den 24 oktober. Utbildningen riktar sig till ledare, affärsutvecklare, verksamhetsutvecklare och projektledare. Syftet är att förstå hur du kan använda AI för att utveckla din affär eller verksamhet.

Behovet av kunskap om hur AI kan användas för att utveckla nya affärer och effektivisera verksamheten är stort hos såväl företag som myndigheter. På utbildningen kommer Daniel, managementkonsult på Pro&Pro, med såväl teoretisk som praktisk erfarenheter av AI, beskriva AI och hur du kommer att kunna använda de samt vilken påverkan det kommer innebära i framtiden. Daniel har tidigare genomfört tidigare utbildningar inom AI och har ett stort intresse och kunskap om AI teknologin.

Att kunna hjälpa regionala företag att öka kompetensen inom AI för att kunna stärka konkurrenskraft och verksamhet genom att erbjuda utbildning här i Sundsvall känns väldigt roligt tycker Tommy Ytterström, VD på Pro&Pro. Genom att delta på utbildningen kommer du som kund få en ny förståelse för framtidens teknologi vilket är värdefullt för dig som individ såväl som för företaget.

Läs mer om utbildningen här.

Anmälan

8 + 6 =

Om utbildningen

Datum: 24 oktober
Plats: Storgatan 29, Sundsvall
Pris: 3 900 kr exkl. moms
Utbildare:
Daniel Adelander
Markus Marklund

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest