Årets internship studenter
maj 31 2019

Välkommen internship studenter Pro&Pro 2019

För Pro&Pro är talangutveckling av duktiga studenter en viktig del i strategin att bli attraktiv och framgångsrik som företag. Vi har nöjet att presentera och välkomna de studenter som valts ut till Internship vid Pro&Pro 2019 för uppdraget att utveckla framtidens digitala verksamheter med nya affärsmodeller.

Julia Larsson studerar till civilingenjör Industriell ekonomi, inriktning Industriell statistik, samt ekonom genom kandidatutbildning med inriktning Företagsekonomi vid Umeå universitet.
Detta ser jag fram mot med sommarens internship vid Pro&Pro:
Denna sommar ser jag fram emot att fortsätta utvecklas, tillämpa teori tillsammans med en växande erfarenhet, individuellt och i team med andra, samt skapa nya strategiska affärslösningar. Jag vill göra det svåra begripligt och det komplexa genomförbart och därigenom överträffa kunders- och uppdragsgivares förväntningar.

När jag var liten ville jag bli:
När jag var liten drömde jag om att bli doktor, entreprenör, raketforskare eller äventyrare.

Det här gör jag när jag inte pluggar:
I och med att jag läser två program och arbetar på Nordea, så har jag inte mycket fritid. När tid ges åker jag gärna ut till skärgården eller ut för fjället, jag gillar även att resa. Andra intressen som jag har är aktiemarknaden och litteratur kring personlig utveckling.

Tre ord som beskriver mig:
Resultatinriktad, positiv och strategisk

Emil Lagergren studerar till civilingenjör industriell ekonomi, inriktning Management and Economics of Innovation, vid Chalmers i Göteborg
Detta ser jag fram mot med sommarens internship vid Pro&Pro:
Jag ser mycket framemot att fortsätta att utvidga mina erfarenheter genom att arbeta praktiskt och tillämpa de teoretiska verktygen från min utbildning. Det ska också bli roligt att få dela sommaren med två till motiverade studenter och resten av gänget på Pro&Pro, där jag tror att alla inblandade parter kommer att lära sig massor av varandra.

När jag var liten ville jag bli:
Jag har alltid drömt om att bli civilingenjör, förutom de gånger jag ville bli hockeyspelare, trollkarl eller rockstjärna.

Det här gör jag när jag inte pluggar:
Tränar, äter, sover, och begrundar livet i stort.

Tre ord som beskriver mig:
Mångfacetterad, lättsam, framåt

Joakim Eriksson studerar till civilingenjör Industriell ekonomi, inriktning Industriell statistik, vid Umeå universitet.
Detta ser jag fram mot med sommarens internship vid Pro&Pro:
Jag ser fram emot att få veta mer om hur det är att jobba som managementkonsult och se hur jag kan bidra inom det område jag utbildar mig. Dessutom kommer det bli superkul att få lära känna nya människor och en ny stad.
När jag var liten ville jag bli:
Uppfinnare. Jag spenderade många kvällar med att försöka uppfinna en evighetsmskin eftersom jag ville bevisa för min pappa att det inte alls är omöjligt.

Det här gör jag när jag inte pluggar:
När jag inte pluggar tycker jag det är roligt att träna på gymmet eller spela ett parti schack.

Tre ord som beskriver mig:
Nyfiken, positiv och noggrann

Uppdrag – utveckla framtidens digitala verksamheter med nya affärsmodeller

Väl utformade affärsmodeller kan ge starkare knytning mellan kund och leverantör, skapa ett mervärde och öka intäkter. Dagens snabba teknologiutveckling möjliggör många nya möjligheter inom digitalisering. Utvecklingstakten är mycket hög inom Artificiell Intelligens, Big Data och Internet of Things samtidigt som många företag och organisationer har stor tillgång på information. Tillgång till information kombinerat med nya teknologier gör det intressant att utveckla nya tjänster och produkter för affärer baserat på information som råvara och motor samt såväl näringsliv som det offentliga inkluderas. Uppdraget innehåller kvalificerad strategisk analys för att identifiera framgångsrik introduktion av tjänster och produkter baserat på information som råvara. Den strategiska analysen ska leda till att identifiera och bedöma nya affärsmodeller. I uppgiften ingår att studera relevant forskning och case.

Om Pro&Pro internship

Pro&Pro erbjuder kvalificerade internship till ambitiösa studenter med syfte att öka studentens näringslivserfarenhet, kompetens och att attrahera potentiella framtida medarbetare på Pro&Pro. Vi guidar med kvalificerad coachning, tankar och metodik för uppgiften. Som internship student ges möjlighet till utvecklingssamtal samt vara en del av teamet på Pro&Pro både i vardagen och i spännande aktiviteter. Målsättningen är att studenten ska lära känna oss som personer och företag samt våra framtida ambitioner och våra projekt.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest