Vi välkomnar Joacim
dec 16 2018

Vi har nöjet att välkomna Joacim Marklund till oss på Pro&Pro. Joacim börjar som konsult och rådgivare den 7 januari och kommer att förstärka vårt erbjudande inom affärsutveckling, verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning. Det är mycket roligt att Joacim, med sin ambition och erfarenhet, har valt att börja hos oss, säger VD Tommy Ytterström.

Joacim bor med sin familj i Sundsvall och uppskattar att kunna komma ut på en träningsrunda på cykeln eller ta ett träningspass i simhallen. Han är civilingenjör från Luleå Tekniska Universitet med inriktning på Industriell Ekonomi och kommer närmast från en tjänst som Global Business Performance Manager på Sandvik. Detta innebar att vara ansvarig för analys, uppföljning och genomförande av förbättringsinitiativ inom logistik på global nivå inom produktområde RockTools.

Utifrån sina tidigare anställningar som bland annat. linjechef, konsultchef och seniorkonsult, har Joacim byggt upp erfarenhet inom branscher som bank,industri, telekom och offentlig verksamhet med fokus på ledarskap, projektledning, förändringsledning samt processbaserad verksamhetsutveckling och logistik i samspel med digitalisering. 

Joacim motiveras av att arbeta med människor i förändringsprojekt, Styrkorna är kreativitet och ödmjukhet i samspel med analytisk förmåga. Drivkraften är att arbeta med människor i deras strävan att förbättra sin verksamhet. Han gillar att arbeta både på strategisk och operativ nivå för att säkerställa att värde skapas

Läs mer om Joacim här.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest