Vi har nöjet att presentera och välkomna Emil Lindgren som valts ut till Pro&Pros traineeprogram 2018 – 2019.

Emil Lindgren är civilingenjör från Linköpings Universitet, Industriell ekonomi med teknisk inriktning energi och ekonomisk profil Industriell marknadsföring. Emil kommer ursprungligen från Sundsvall och återvänder nu tillsammans med sin sambo till Sundsvall.  På fritiden gillar Emil att träna och friluftsliv är av stort intresse. Emil vandrar gärna i fjällen sommartid och åker skidor vintertid.

Emil har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor och arbete kring resurseffektivitet i kombination med affärsutveckling och produktion. Med alltid ett leende nära till hands skapas en kreativ, varm och positiv miljö som ger förutsättningar för att fokuserat och uthålligt skapa resultat och nytta.

Läs mer om Emil här.

Läs mer om Traineeprogrammet här.

Pin It on Pinterest