Vi välkomnar Måns
jan 31 2018

Vi har nöjet att välkomna Måns Fahlander till oss på Pro&Pro. Måns började som konsult och rådgivare nu i januari. Det är mycket roligt att Måns har valt att börja hos oss och han kommer att förstärka vårt erbjudande inom strategi, förändringsledning och ledarskap med fokus på regional utveckling, förändringsledning samt Customer Excellence, säger VD Tommy Ytterström.

Måns är en sundsvallskille och kommer närmast från en tjänst som Chef för Företagscenter på If Skadeförsäkring där han ansvarat för försäljning och rådgivning till små och medelstora företag i Sverige. En lärdom och reflektion som påverkats hans synsätt är att många briljanta tankar inte blir mer än tankar om man inte lyckas föra ut dem till alla medarbetare i organisationen. Måns har därför lagt stort fokus på att utveckla metoder för kommunikation och implementation av strategier i de organisationer han verkat. Han är civilingenjör från Luleå Tekniska Universitet med inriktning på Maskinteknik. Utifrån sina tidigare erfarenheter, bland annat som ledare inom kundservice och försäljning i olika branscher, har han byggt upp kompetens att strategiskt och operativt driva förändringsprogram med fokus på utveckling av kundrelationer för lönsam tillväxt. I förändringsarbetet har han jobbat med metoder som LEAN och Systems thinking.

Måns utmärker sig som en positiv, ödmjuk och nyfiken person med tydligt resultatfokus. Han har lång erfarenhet av förändringsledning som leder till uthållig förändring. Sin spets har han i att förstå kunden och hur kund och företag interagerar för att bygga långsiktiga relationer. Genom att skapa team som har förtroende för varandra och som förstår syftet med sitt uppdrag skapar han resultat. På så sätt skapar han långsiktig och hållbar utveckling av lönsamhet och affär.
Läs mer om Måns här.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest