Vi välkommnar Robert
mar 29 2016

Vi har nöjet att välkomna Robert Tjernström till oss på Pro&Pro. Robert börjar som konsult och rådgivare den 18 april och kommer att förstärka vårt erbjudande inom strategi, affärsledning, tjänsteutveckling, verksamhetsutveckling och projektledning. När det gäller att hitta samband mellan kundbehov och affärsnytta ur både ett strategiskt och verksamhetsperspektiv så är han rätt man för jobbet. Robert är en nyfiken, analytisk och jordnära person som älskar när det finns ett problem eller en uppgift att lösa och få saker gjorda. Som person är Robert en prestigelös person som genom egen kunskap och lyhördhet bidrar till att hitta nya och innovativa lösningar på uppgifter och problem. Robert är en omtyckt och empatisk person som får andra att trivas.

Robert JPG

Robert Tjernström

Robert är uppväxt i Umeå och är utbildad civilingenjör inom datateknik och reglerteknik på Luleå tekniska universitetet. Han har även genomfört ekonomistudier vid Umeå Universitet och Exceutive Management Program på IFL vid handelshögskolan i Stockholm. Robert har arbetat över 15 år på ett flertal multinationella såsom Ericsson och TeliaSonera. Genom åren har Robert arbetat som produktutvecklare, projektledare, produktchef, affärsutvecklare och marknadsansvarig. Erfarenheter som kan nämnas är att Robert för mobildata utvecklat och implementerat strategier och affärsmodeller samt lanserat erbjudanden på både konsument- och företagsmarknaden. Utmaningen var att ta en marginell affär till en miljardaffär samt att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt i marknadsandelar på en konkurrensutsatt föränderlig marknad där affärsnyttan för kunden varit i fokus. Roberts förutsåg tidigt, utifrån sin nyfikenhet, analytiska och strategiska förmåga, dagens affärsmodeller inom mobildata. Han drivs av gediget kundintresse och det har gett honom en position att ofta används som expert i media.

Vi är väldigt glada och stolta att Robert har valt att börja hos oss på Pro&Pro och tror att hans kunskap och erfarenhet kommer vara värdefull för såväl befintliga som nya kunder.

Läs mer om Robert här.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest