Åsa Arencrantz förstärker Pro&Pro
apr 8 2015

Vi har nöjet att välkomna Åsa Arencrantz till oss på Pro&Pro. Åsa börjar som konsult och rådgivare den 15 april och kommer att förstärka Pro&Pro inom områden som varumärkesutveckling, kundutveckling, marknadsledning, affärsutveckling och verksamhetsutveckling. Som person är Åsa engagerad, positiv, kreativ och är väldigt omtyckt av kollegor och kunder. Hon drivs av nyfikenhet och att lära sig nya saker vilket leder henne in på nya områden och kontakter. Genom Åsas kunskap och erfarenhet kommer vi nu kunna erbjuda våra befintliga och nya kunder ytterligare tjänster inom verksamhets och affärsutveckling.

Åsa ArencrantzÅsa är uppväxt i Jönköping och efter examen från Handelshögskolan i Göteborg har Åsa arbetat över 13 år på ett flertal multinationella men även mindre företag, både på den svenska och internationella marknaden. Åsa kommer närmast från Electrolux men hon även arbetat för bland annat Microsoft och Nespresso. Genom åren har Åsa drivit flertalet produktlanseringar, events och kampanjer och hon har haft ledande roller som både projektledare och chef. Åsa har branscherfarenhet från IT, FMCG, detaljhandeln, tillverkningsindustrin, skogs- och pappersmassaindustrin och intresseorganisationer. Erfarenheter som kan nämnas innefattar uppbyggnad av varumärket Nespresso på den svenska marknaden samt utveckling av en ny marketingprocess inom Electrolux Europa.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest