Åsa Arencrantz förstärker Pro&Pro
Apr 8 2015

Vi har nöjet att välkomna Åsa Arencrantz till oss på Pro&Pro. Åsa börjar som konsult och rådgivare den 15 april och kommer att förstärka Pro&Pro inom områden som varumärkesutveckling, kundutveckling, marknadsledning, affärsutveckling och verksamhetsutveckling. Som person är Åsa engagerad, positiv, kreativ och är väldigt omtyckt av kollegor och kunder. Hon drivs av nyfikenhet och att lära sig nya saker vilket leder henne in på nya områden och kontakter. Genom Åsas kunskap och erfarenhet kommer vi nu kunna erbjuda våra befintliga och nya kunder ytterligare tjänster inom verksamhets och affärsutveckling.

Åsa ArencrantzÅsa är uppväxt i Jönköping och efter examen från Handelshögskolan i Göteborg har Åsa arbetat över 13 år på ett flertal multinationella men även mindre företag, både på den svenska och internationella marknaden. Åsa kommer närmast från Electrolux men hon även arbetat för bland annat Microsoft och Nespresso. Genom åren har Åsa drivit flertalet produktlanseringar, events och kampanjer och hon har haft ledande roller som både projektledare och chef. Åsa har branscherfarenhet från IT, FMCG, detaljhandeln, tillverkningsindustrin, skogs- och pappersmassaindustrin och intresseorganisationer. Erfarenheter som kan nämnas innefattar uppbyggnad av varumärket Nespresso på den svenska marknaden samt utveckling av en ny marketingprocess inom Electrolux Europa.

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest