Ny utmanande ERFA® träff
dec 12 2014

Den 6 till 7 november genomfördes en ny träff i vår ERFA grupp med inriktning på företagsutveckling och strategiska frågeställningar. Denna gång fokuserade vi på “Ledningsgruppen och dess arbete” med utgångspunkt i deltagarnas egna erfarenheter och perspektiv samt frågeställningen vad är det som kännetecknar väl fungerande ledningsgrupper respektive mindre väl fungerande ledningsgrupper. Vi samlades kring en definition av framgångsrika ledningsgrupper ”A team of people perceived as the perfect combination for a particular purpose”. Som vanligt var det en skön mix av hjärna och hjärta. Den 23 till 24 februari är det dags igen för skarpa analyser tillsammans med skön humor och glädje.

ERFA® och är ett exklusivt format som vänder sig till personer på ledande befattning inom näringsliv och förvaltning. Fokus är att träffa andra chefer och ledare som söker ny kompetens och sparring för att testa och utveckla strategiska tankar och resonemang inför viktiga beslut. ERFA® konceptet är utvecklat av Handelshögskolan i Stockholm.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest