Ny utmanande ERFA® träff
Dec 12 2014

Den 6 till 7 november genomfördes en ny träff i vår ERFA grupp med inriktning på företagsutveckling och strategiska frågeställningar. Denna gång fokuserade vi på “Ledningsgruppen och dess arbete” med utgångspunkt i deltagarnas egna erfarenheter och perspektiv samt frågeställningen vad är det som kännetecknar väl fungerande ledningsgrupper respektive mindre väl fungerande ledningsgrupper. Vi samlades kring en definition av framgångsrika ledningsgrupper ”A team of people perceived as the perfect combination for a particular purpose”. Som vanligt var det en skön mix av hjärna och hjärta. Den 23 till 24 februari är det dags igen för skarpa analyser tillsammans med skön humor och glädje.

ERFA® och är ett exklusivt format som vänder sig till personer på ledande befattning inom näringsliv och förvaltning. Fokus är att träffa andra chefer och ledare som söker ny kompetens och sparring för att testa och utveckla strategiska tankar och resonemang inför viktiga beslut. ERFA® konceptet är utvecklat av Handelshögskolan i Stockholm.

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest