Den 8- 9 maj genomfördes en ny träff i vår ERFA grupp med fokus på företagsutveckling och strategiska frågeställningar. Tillsammans med ekonomie doktor Björn Lindqvist från Resultatfabriken gnuggade vi våra hjärnor blandat med många skratt i en riktigt utmanande frågeställning från en av deltagarna. Den 6 till 7  november är det dags igen med både massage för hjärna och skrattmuskler. Tack alla som bidrar med energi, glädje och väldig skarp analys.

ERFA® och är ett exklusivt format som vänder sig till personer på ledande befattning inom näringsliv och förvaltning. Fokus är att träffa andra chefer och ledare som söker ny kompetens och sparring för att testa och utveckla strategiska tankar och resonemang inför viktiga beslut. ERFA® konceptet är utvecklat av Handelshögskolan i Stockholm.

DSC_2110 (250x127)

Pin It on Pinterest