Ny spännande ERFA® nätverks träff
maj 11 2014

Den 8- 9 maj genomfördes en ny träff i vår ERFA grupp med fokus på företagsutveckling och strategiska frågeställningar. Tillsammans med ekonomie doktor Björn Lindqvist från Resultatfabriken gnuggade vi våra hjärnor blandat med många skratt i en riktigt utmanande frågeställning från en av deltagarna. Den 6 till 7  november är det dags igen med både massage för hjärna och skrattmuskler. Tack alla som bidrar med energi, glädje och väldig skarp analys.

ERFA® och är ett exklusivt format som vänder sig till personer på ledande befattning inom näringsliv och förvaltning. Fokus är att träffa andra chefer och ledare som söker ny kompetens och sparring för att testa och utveckla strategiska tankar och resonemang inför viktiga beslut. ERFA® konceptet är utvecklat av Handelshögskolan i Stockholm.

DSC_2110 (250x127)

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest