Ny spännande ERFA® nätverks träff
May 11 2014

Den 8- 9 maj genomfördes en ny träff i vår ERFA grupp med fokus på företagsutveckling och strategiska frågeställningar. Tillsammans med ekonomie doktor Björn Lindqvist från Resultatfabriken gnuggade vi våra hjärnor blandat med många skratt i en riktigt utmanande frågeställning från en av deltagarna. Den 6 till 7  november är det dags igen med både massage för hjärna och skrattmuskler. Tack alla som bidrar med energi, glädje och väldig skarp analys.

ERFA® och är ett exklusivt format som vänder sig till personer på ledande befattning inom näringsliv och förvaltning. Fokus är att träffa andra chefer och ledare som söker ny kompetens och sparring för att testa och utveckla strategiska tankar och resonemang inför viktiga beslut. ERFA® konceptet är utvecklat av Handelshögskolan i Stockholm.

DSC_2110 (250x127)

Value-creating AI

Utbildning

In this course, you gain knowledge of how to use AI in a structured and methodical way to create value in your business.

Project manager of the future

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Remote leadership

Utbildning

This course takes its point of departure in how to succeed with your leadership when employees are working remotely in order to deliver excellent results.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest