Välkommen till Pro&Pro dagen 2018

Artificiell Intelligens-eran är här

Pro&Pro dagen vill inspirera och ge nya perspektiv för att leda och utveckla framgångsrika organisationer och förverkligande av personliga visioner. Temat på årets Pro&Pro dag är Artificiell Intelligens (AI) med fokus på att gå från innovation till nytta. Förutom spännande föreläsningar kommer du att få tillfälle att mingla, skratta och knyta nya kontakter.

 

Kom igång med värdeskapande AI i din organisation

Mikael Augustsson
Mikael Augustsson, Pro&Pro, berättar om den spännande utveckling och de nya möjligheterna som artificiell intelligens innebär för företag och organisationer samt hur du kan komma igång och börja använda artificiell intelligens för att skapa värde för din organisation och dina kunder. Han går även igenom praktiska case och visar på sätt att öka kundnyttan och effektiviteten med hjälp av AI och maskininlärning.

 

 

När får du din första robotkollega? – Att leda eller ledas in i AI-åldern!

Måns Fahlander
Måns Fahlander, Pro&Pro, reflekterar över hur AI-teknologin påverkar oss som människor och hur Artificiell Intelligens kan samverka med ett modernt ledarskap. Kan en maskin erbjuda ett kollegialt samspel och bidra till en trivsam arbetsmiljö? Måns leder oss igenom ett pass som spanar in i AI-området ur ett mänskligt perspektiv med fokus på ledarskap. Hur behöver ditt ledarskap anpassas för att kunna ta till vara på möjligheterna som Artificiell Intelligens kan ge?

 

Dagens och morgondagens Artificiell Intelligens-lösningar inom finansvärlden

Henrik Crone
Henrik Crone, CTO chef Andra AP-fonden, berättar om Artificiell Intelligens inom finansvärlden, användningsområden i dag och hur framtida behov kan lösas. Henrik kommer förutom Artificiell Intelligens beröra tekniker som Blockchain, Robotisering samt, av regulatoriska krav framtvingade, Open Banking konceptet som lanseras allt eftersom under 2018 och 2019.
Innan andra AP-fonden har Henrik jobbat 15 år i finansbranschen för globalt finanskonsultbolag med ansvar för Innovationsteamet inom Bank & Finans Europa. Med erfarenhet av lösningar för banker, kapitalförvaltare och företagstreasuries över hela världen, har Henrik gedigen kunskap om affärsprocesser och tekniska lösningar inom hela finansfunktionen

 

Program

15.30 Mingel
16.00 Välkommen
16.20 Kom igång med AI
16.45 Din första robotkollega?
17.10 Kaffe med mingel
17.30 AI inom finansvärlden
18.10 Buffé med tävlingsinslag
19.15 Prisutdelning
19.30 Avslutning

Tid och plats

Torsdag 17:e maj
Mingel från kl 15.30
Storgatan 29, Sundsvall

Anmälan

Pro&Pro dagen är fullsatt och inga fler anmälningar mottages. 

Välkommen att vara med på Pro&Pro dagen 2019!

Anmäl dig här

Jag deltar på mingelbuffen

Frågor

Om du har frågor kontakta
Tommy Ytterström
070 67 37 200
tommy.ytterstrom@proandpro.se
 

Pin It on Pinterest