Välkomna internshipare 2024!
jun 13 2024

För Pro&Pro är talangutveckling av högpresterande studenter en viktig del i strategin att bli attraktiv och framgångsrik som företag. Vi vill även bidra till att drivna studenter når sin fulla potential. Detta gör vi genom att erbjuda utmanande och intressanta internship under somrarna. Nu har vi därför har nöjet att presentera och välkomna de studenter som valts ut till internship hos Pro&Pro 2024. 

Mimmi Vestin, studerar till civilingenjör Industriell ekonomi åk 4, vid Umeå universitet.

Vad har du gjort sedan förra sommaren?

Studerat mitt fjärde år på Civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi i Umeå. Under vårterminen var jag på utbytestermin i Barcelona, där lärde jag mig bland annat lite spanska och påbörjade en bra solbränna inför sommaren i Sverige.

Vad ser du mest fram emot med sommarens internship?

Det ska bli intressant att lära sig mer om vindkraftverk, det är verkligen ett aktuellt ämne! Konsultarbetet är spännande av den anledningen – förra året blev jag expert på virkesmätning och nu är det dags för vindkraft. Det är också roligt att arbeta med en ny kund och lära känna deras organisation.

Badkruka eller badanka?

Badanka, kvack kvack!

 

Anton O´Nils, studerar till civilingenjör Teknisk fysik åk 3, vid Uppsala universitet.

Vad har du gjort sedan förra sommaren?

Jag blivit klar med mitt tredje år på Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Fysik i Uppsala. Under året har vi läst allt ifrån kvantfysik till industriell ekonomi, och även hunnit med att göra ett kandidatarbete, så nu är jag redo och taggad för ett internship på Pro&Pro!

Vad ser du mest fram emot med sommarens internship?

Det jag ser fram emot allra mest är nog att få djupdyka och lära mig mer om ämnet vindkraft, och i slutändan förhoppningsvis leverera en grym slutprodukt. Det ska såklart även bli intressant att få möjlighet att få en inblick i SCA:s verksamhet och organisation.

Badkruka eller badanka?

Definitivt badanka!

Sommarens uppdrag

Anton och Mimmi genomför ett uppdrag som sker i samarbete mellan Pro&Pro och SCA.  De tar fram lösningar för att informera och tydliggöra risken vid iskast från vindkraftverk.

 

Om Pro&Pro internship

Pro&Pro erbjuder kvalificerade internship till ambitiösa studenter med syfte att öka studentens näringslivserfarenhet, kompetens och att introducera studenten till Pro&Pro. Vi guidar med kvalificerad coachning, tankar och metodik för uppgiften. Som internshipstudent ges du möjlighet till utvecklingssamtal samt vara en del av teamet på Pro&Pro och testa på hur det är att jobba som managementkonsult. Målsättningen är att studenten ska lära känna oss som personer och företag, våra ambitioner och vår verksamhet.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest