Välkommen Bright Minds 2024
apr 2 2024

Vi hälsar 7 studenter, från Luleå, Sundsvall och Umeå, välkomna till fjärde omgången av Bright Minds – Pro&Pro Student Program. Ett program som erbjuder ambitiösa studenter möjligheten att öka sin näringslivserfarenhet, sin kompetens och personliga utveckling genom att lösa framtidens odefinierade komplexa problem. Till sin hjälp får de kvalificerad handledning och utmanande aktiviteter, samtidigt som de får utveckla sitt eget nätverk med fler likasinnade

Pro&Pro får även vi möjligheten att attrahera och nätverka med människor som brinner för vårt varumärkeslöfte make people and business successful i form av framtida ambassadörer, relationer eller medarbetare. Win-win!

Här är 2024 års Pro&Pro Bright Mind

Sofi Belhaj

Studerar: Civilingenjör inom industriell ekonomi, Umeå universitet

Bodde innan universitetsstudier: Sundsvall

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser fram emot att få applicera mina studier i verkliga sammanhang, träffa likasinnade studenter och framförallt att få utvecklas.

När jag var liten ville jag bli: Veterinär

Det här gör jag när jag inte pluggar: Tränar

Tre ord som beskriver mig: Målmedveten, social och lyhörd

 

Khalid Botan

Studerar: Civilingenjör inom i industriell ekonomi, Umeå universitet

Bodde innan universitetsstudier: Umeå

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser framemot att få en inblick i hur det är att jobba som en managementkonsult samt att tillämpa mina kunskaper med andra likasinnade studenter.

 När jag var liten ville jag bli: Likt många andra ville jag bli fotbollsproffs. Även advokat var ett spår jag var inne på.

Det här gör jag när jag inte pluggar: När jag inte pluggar så jobbar jag, tränar och kollar även på en del fotboll, specifikt Arsenal.

Tre ord som beskriver mig: Driven, positiv och ödmjuk

 

Wille Eriksson

Studerar: Civilekonom, Mittuniversitetet

Bodde innan universitetsstudier: Hudiksvall

Detta ser jag fram emot med Bright Minds: Det som jag ser fram emot är möjligheten att få utveckla förmågor i problemlösning och kommunikation, samt att få träffa andra drivna studenter.

När jag var liten ville jag bli: Fondförvaltare

Det här gör jag när jag inte pluggar: Tränar eller hänger med kompisar

Tre ord som beskriver mig: Social, ambitiös och positiv

 

Shogik Grigoryan

Studerar: Civilingenjör inom industriell ekonomi, Umeå universitet.

Bodde innan universitetsstudier: Luleå

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro:Få träffa nya människor, lära mig mer om Pro&Pro och utvecklas inom problemlösning men även att få en inblick i rollen som managementkonsult

När jag var liten ville jag bli: Diplomat

Det här gör jag när jag inte pluggar: Jag tränar och umgås med vänner

Tre ord som beskriver mig: Social, utåtriktad och nyfiken

 

Alfons Frimodig

Studerar: Civilingenjör inom industriell ekonomi, Luleå tekniska universitet

Bodde innan universitetsstudier: Skellefteå

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Ser fram emot att lära känna Pro&Pro samt resterande deltagare i Bright Minds. Kommer bli fantastiskt lärorikt med alla utbildningar som vi får under tidens gång vilket jag kommer kunna ta med mig tilll Aurora Studentkonsulter men även till framtida arbetsplatser.

När jag var liten ville jag bli: Lite klyschigt men ville bli polis.

Det här gör jag när jag inte pluggar: Lagar mycket mat med inspiration från olika delar av världen, promenader med min valp och försöker klämma in lite löpning under veckan.

Tre ord som beskriver mig: Analytisk, ihärdig och nyfiken

 

Viktor Färnegårdh

Studerar: Civilingenjör inom industriell ekonomi, Umeå universitet

Bodde innan universitetsstudier: Stockholm

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Från den information jag har fått har jag uppfattat det som ett tillfälle att i grupp gemensamt lösa problem, vilket i sig är något jag ser fram emot mycket. Utöver detta känner jag att jag har relativt dålig koll på vad det hela faktiskt kommer innebära och hur det kommer gå till. Och det är just det här som jag ser fram emot, spänningen i att ge mig in i något jag inte vet vad det kommer innebära och vart det kommer ta mig i min personliga utveckling.

När jag var liten ville jag bli: Det första yrket jag kan komma ihåg att jag velat bli var polis, misstänker att det kan vara ett av de vanligaste svaren på den här frågan. Sedan när jag blev något äldre var jag inne på filmregissör en stund. Men redan vid högstadieåldern hade jag landat i att jag ville bli någon form av ingenjör då jag hörde att ingenjörer jobbar mycket med problemlösning. En annan dröm som funnits sen jag var liten är att vara med på någon form av vildmarksutmaning på tv, när jag var liten var det Wild Kids och nu är förhoppningen att någon gång vara med i Robinson.

Det här gör jag när jag inte pluggar: När jag inte pluggar eller jobbar så hittar man mig oftast på gymmet eller med näsan i en bok. Träning har sedan länge varit en central del av mitt liv och grunden till mitt välmående så det får ofta komma först. Sedan har jag nu på senare tid hittat tillbaka till min kärlek för att läsa och börjat läsa väldigt mycket, för stunden så läser jag mest populärvetenskap och biografier men jag är lite sugen på att ge mig in på klassiker. Utöver de här intressena så spenderar jag mycket tid med min flickvän och kompisar. Jag har även ett stort friluftsintresse men det har tyvärr fått ligga en del i bakgrunden under studiesäsongen.

Tre ord som beskriver mig: Ambitiös, strukturerad, nyfiken

 

Wille Nordström

Studerar: Civilingenjör inom industriell ekonomi, Luleå tekniska universitet

Bodde innan universitetsstudier: Timrå

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser fram emot att lära känna nya människor, lösa case tillsammans och lära mig mer än vad jag kan idag

När jag var liten ville jag bli: Fotograf

Det här gör jag när jag inte pluggar: På fritiden älskar jag att träna, laga mat och köra motorcykel

Tre ord som beskriver mig: Entreprenöriell, kreativ och driven

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest