Årets ledare i Sundsvall 2023
sep 21 2023

Här uppe på Södra berget pågår Sundsvall Business Awards för fullt. Många vinnare har redan fått sin Gloria och bland dom finns även vår vinnare, Årets ledare i Sundsvall 2023. Ännu återstår några Glorias som ska få en ny ägare men vi är både stolta och otåliga så vi väljer att inte vänta med resultatet. Äntligen kan vi, Juniorhandelskammaren och Pro&Pro AB, presentera Årets ledare i Sundsvall 2023. Vår vinnare är Kåre Nordström, Managing Director at Orange Cyberdefense Sweden.

Kåre får priset för att han, i sitt ledarskap, visat att tydlighet avseende riktning, förväntan och värderingar tillsammans med en stark passion för människor och uppdrag frigör en kraft i organisationen som leder till hållbar framgång. Med ödmjukhet och äkta passion har Kåre, under devisen ”Leda för att skapa”, framgångsrikt tagit sig an utmaningar inom näringsliv och idrott. Genom ett systematiskt och tillitsfullt ledarskap har Kåre skapat förutsättningar, för sig själv och organisationen, att improvisera för att möta en omvärld i ständig förflyttning.

Vår vinnare har många strängar på sin lyra, men den som används mest är nog bågen, den spänner Kåre i både med- och motgång med en tydlig riktning mot hållbar framgång.

Vi i juryn vill, genom vårt pris, uppmärksamma vikten av ett gott ledarskap för att åstadkomma uthållig framgång. Vi kan inte tänka oss en bättre ambassadör för gott ledarskap då Kåre helt enkelt är en fantastisk ledare med stor passion för att utveckla verksamheter, både inom näringsliv och ideellt inom idrotten. Kåre är helt enkelt en stor förebild för alla som vill utveckla sitt ledarskap.

Avslutningsvis har det har varit en lång och intensiv process med många högt kvalificerade kandidater. Det har gjort vårt arbete svårt, men också oerhört givande. Vi i juryn vill tacka alla nominerade för fantastiska samtal om ledarskap, finalisterna Katarina Nordberg och Maria Åslin för att ni genom ert ledarskap är förebilder för oss alla, samt riktar ett alldeles särskilt grattis till Årets ledare i Sundsvall 2023, Kåre Nordström.

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest