Framtidens fjärrmätningsverksamhet slutredovisat
aug 21 2023

Detta internship har nu kommit till sitt slut och här kommer vårt sista blogginlägg för i sommar! Det är med mycket nya erfarenheter och tacksamhet som vi nu säger hejdå till Biometria och Pro&Pro för denna gång.

För er som inte kommer ihåg eller inte läst våra tidigare blogginlägg har internshipet handlat om att utföra en analys av Biometrias organisationen för att hantera fjärrmätning i framtiden.

Sedan sist har vi utfört scenarioanalyser med olika potentiella målsättningar för fjärrmätningen med tillhörande business cases. Utifrån analyserna kunde sedan en rekommendation tas fram som innefattar förändringar i Biometrias organisation med fokus på kvalité, effektivitet och kostnadsbesparingar. En stor del av arbetstiden har även gått till att sammanställa alla leveranser; artikeln, den skriftliga rapporten samt förbereda och öva inför presentationen.

I torsdags den 17 augusti presenterade vi vårt arbete för Biometria och Pro&Pro. Där pratade vi om processen, de analyser vi utfört och resultatet av uppdraget. Det blev lyckat och särskilt roligt med så engagerade lyssnare och de givande diskussionerna efter presentationen.

Internshipet och mentorskapet har minst sagt varit givande. Vi har lärt oss mycket om affärsutveckling och strategier men även om affärsmässighet; hur man håller i intervjuer, möten, skriver agendor och tar fram arbetsprocesser, alla viktiga delar i grunden för de analyser vi sedan kan utföra. Tack till kollegorna på Pro&Pro, Sundsvall och sommarvärmen för en rolig sommar.

Vi också vill rikta ett stort tack till vår handledare, managementkonsulten och VD:n för Pro&Pro; Tommy Ytterström, för stöd och vägledning genom hela projektet. För frågor eller vidare kontakt gällande uppdraget eller artikeln, kontakta Tommy Ytterström på: tommy.ytterstrom@proandpro.se

Nu tar vi med oss alla lärdomar och minnen och ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Lär känna oss med dagens fråga: Sammanfatta sommaren med en låt.
Ludvig: Tuffa tider – Gyllene Tider
Mimmi: We Are The Champions – Queen

Tack för att ni följt med oss på denna resa!
Mimmi Vestin & Ludvig Åström
Junior Managementkonsulter, Pro&Pro AB

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella blogginlägg

Pin It on Pinterest