Välkomna internshipare 2023
jun 14 2023

För Pro&Pro är talangutveckling av duktiga studenter en viktig del i strategin att bli attraktiv och framgångsrik som företag. Vi vill även bidra till att drivna studenter når sin fulla potential. Detta gör vi genom att erbjuda utmanande och intressanta internship under somrarna. Nu har vi därför har nöjet att presentera och välkomna de studenter som valts ut till internship hos Pro&Pro 2023.

 

Ludvig Åström, studerar till civilingenjör Industriell ekonomi åk 4, vid Umeå universitet.

När jag var liten ville jag bli

Tyckte superhjälte verkade häftigt. Dock hört att de jobbar ganska långa timmar…

Det här gör jag när jag inte pluggar
Träning och skidåkning ligger mig nära hjärtat eftersom jag är f.d. alpinåkare. Fjällen med vännerna är svårslaget!

Tre ord som beskriver mig
Nyfiken, analytisk, social

 

Mimmi Vestin, studerar till civilingenjör Industriell ekonomi åk 3, vid Umeå universitet.

När jag var liten ville jag bli

Skådespelare eller artist

Det här gör jag när jag inte pluggar
Jag brukar umgås med kompisar, träna och även baka en del, både bröd och bakverk.

Tre ord som beskriver mig

Glad, Social, Ambitiös

 

Anton O´Nils, studerar till civilingenjör Teknisk fysik åk 2, vid Uppsala universitet.

När jag var liten ville jag bli

Fotbollsproffs, gärna spelandes för Gif Sundsvall.

Det här gör jag när jag inte pluggar

Spenderar så mycket tid som möjligt utomhus i naturen, gärna i sällskap med ett gäng vänner, och med ett par löpardojor eller ett par skidor under fötterna.

Tre ord som beskriver mig

Nyfiken, driven och analytisk.

 

Sommarens uppdrag

Ludvig och Mimmi genomför ett uppdrag som sker i samarbete med Biometria. De ska analysera och föreslå med olika scenarios hur Biometria ska utveckla sin verksamhet och organisation för att möta framtidens fjärrmätning.

Anton ska utveckla webbstöd för försäljning för Bergom Såg samt för Pro&Pro göra behovsanalys av CRM stöd och utvärdera CRM system som kan stödja behovet.

 

Om Pro&Pro internship

Pro&Pro erbjuder kvalificerade internship till ambitiösa studenter med syfte att öka studentens näringslivserfarenhet, kompetens och att introducera studenten till Pro&Pro. Vi guidar med kvalificerad coachning, tankar och metodik för uppgiften. Som internshipstudent ges möjlighet till utvecklingssamtal samt vara en del av teamet på Pro&Pro och testa på hur det är att jobba som managementkonsult. Målsättningen är att studenten ska lära känna oss som personer och företag, våra ambitioner och vår verksamhet.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest