Pro&Pro siktar mot 2043
jun 9 2023

I år firar Pro&Pro 10 år, och det gör vi med pompa och ståt! Under Pro&Pro-dagen 11 maj firade vi våra 10 år genom att göra nedslag i resan som gick från två människor med fast övertygelse till dagens välmående företag. Som framtidsinslag presenterade våra yngre kollegor sina tankar inför framtiden, och vilken resa de siktar på att göra tillsammans med Pro&Pro mot 2043. Framtidsbilden beskrivs bland annat genom ett boksläpp 2043 med Pro&Pros samlade insikter och tips om hur organisationer uppfyller drömmar. Nedan kan ni höra vår VD läsa bokens prolog. Pro&Pro tar sikte mot 2043 – häng med!

 

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest