Pro&Pro kompletterar utbildningsportföljen med fyra nya utbildningar
maj 26 2023

Pro&Pro har precis lanserat fyra nya utbildningar för företagsledare, chefer och projektledare: Förändringsledning, agil projektledning, projektmedarbetare och uppdragsledare.

Att bredda vår utbildningsportfölj har varit en prioritering för oss på Pro&Pro under de senaste åren. Vårt mål är att hjälpa företag att nå sin fulla potential, bland annat genom att erbjuda utbildningar som fokuserar på individens utveckling i samspel med verksamhetens behov. Därför är vi glada över att kunna erbjuda ännu fler verktyg och kunskaper för att stärka våra kunders förmågor att leda förändrings- och utvecklingsarbete.

Att anpassa sig till förändringar och möta nya utmaningar är en viktig egenskap för alla organisationer. Förändringar kan komma i olika former, som att implementera ny teknik, förändra processer eller organisatoriska förändringar. Genom vår utbildning i förändringsledning kan deltagarna lära sig att identifiera och hantera motstånd, skapa engagemang bland medarbetare och säkerställa en smidig övergång till den nya verkligheten.

Måns Fahlander, en av våra utbildare, har varit involverad i flera stora förändringsprojekt och har hjälpt företag att navigera genom förändringar på ett framgångsrikt sätt: ”Förändringsledning handlar om att hantera människor och att skapa förutsättningar för att de ska vilja följa med på förändringsresan. Det handlar om att hantera känslor, kommunikation och skapa en kultur där människor vågar testa nytt.”

Mikael Augustsson, som har levererat projektledarutbildningar under lång tid, betonar vikten av att stärka sina projektledarförmågor. ”Som projektledare är det angeläget att ha rätt verktyg och strategier för att hantera de utmaningar som uppstår i ett projekt. Det handlar inte minst om att inspireras av och använda agila metoder när det är rätt. Genom att stärka dina projektledarförmågor kommer du kunna hantera de problem som ofta inträffar på ett bättre sätt, men också leda ditt team mer framgångsrikt mot målet. En bra projektledare kan göra verklig skillnad för företagets utvecklingsarbete.”

Vi vill påminna om att utbildningarna är flexibla och vi kan skräddarsy dem efter kundernas behov. Det är inte ovanligt att vi anpassar utbildningarna för att möta specifika krav och mål från deltagarna.

Vi på Pro&Pro är stolta över att ha levererat projektledarutbildningar under många år och vi är glada över att kunna utöka vår utbildningsportfölj med dessa nya kurser. Med den utökade utbildningsportföljen tror vi att vi är väl positionerade för att hjälpa företag och organisationer att nå sin fulla potential. Genom att kombinera perspektiven kund, affär, ledarskap och individ kan vi tillsammans ta våra kunder till nästa nivå.

Läs mer om våra utbildningar här: Pro&Pro Utbildning 

 

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest