Elva studenter börjar Pro&Pro Student Program 2023
apr 11 2023

Vi hälsar 11 studenter, från Linköping, Umeå och Uppsala, välkomna till tredje omgången av Bright Minds – Pro&Pro Student Program. Ett program som erbjuder ambitiösa studenter möjligheten att öka sin näringslivserfarenhet, sin kompetens och personliga utveckling genom att lösa framtidens odefinierade komplexa problem. Till sin hjälp får de kvalificerad handledning och utmanande aktiviteter, samtidigt som de får utveckla sitt eget nätverk med fler likasinnade.

Pro&Pro får även vi möjligheten att attrahera och nätverka med människor som brinner för vårt varumärkeslöfte make people and business successful i form av framtida ambassadörer, relationer eller medarbetare. Win-win!

Här är 2023 års Pro&Pro Bright Mind

Josefin Bering

Studerar: Civilingenjör inom industriell ekonomi, Umeå universitet

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Få en bättre insyn inom managementkonsult yrket, få jobba med roliga utmaningar och inspirerande individer

När jag var liten ville jag bli: Advokat

Det här gör jag när jag inte pluggar: Umgås med familj och kompisar, tränar på IKSU och hittar nya recept till veckans matlåda

Tre ord som beskriver mig: En ambitiös och kreativ tjej som är en planerare ut i fingerspetsarna.

 Erika Bäckman

Studerar: Civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi med inriktning Risk Management, på Umeå universitet

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser framförallt fram emot att få ta del av kunskap från specialister inom branschen, nätverka med likasinnade, få utvecklas, utmanas och lära mig sådant som man inte får öva på i plugget!

 När jag var liten ville jag bli: Musikalartist, helst på Broadway!

Det här gör jag när jag inte pluggar: När jag inte pluggar hittar man mig ofta i löparspåret eller på gymmet. Annars framför pianot eller gitarren och spelar/sjunger någon Melissa Horn-låt. Det blir också en del jobb och häng med vänner.

Tre ord som beskriver mig: Engagerad, positiv och inkluderande

David Carlsson

Studerar: Fjärde året till civilingenjör i industriell ekonomi vid Linköpings universitet

Detta ser jag fram emot med Bright Minds: Att utvecklas och träffa nya människor!

När jag var liten ville jag bli: Marinbiolog

Det här gör jag när jag inte pluggar: Åker skidor och tränar

Tre ord som beskriver mig: Social, driven och organiserad

 

Ingrid Ernström

Studerar: Civilingenjör i industriell ekonomi vid Umeå universitet.

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro:Jag ser fram emot att utveckla mig själv, lära mig av människor som är ute i arbetslivet och få applicera de kunskaper jag fått från min utbildning.

När jag var liten ville jag bli: Jag hade inget uttalat jag ville bli.

Det här gör jag när jag inte pluggar: När jag inte pluggar så gillar jag att träna och umgås med familj och vänner.

Tre ord som beskriver mig: Social, målinriktad, positiv

Louise Fällström

Studerar: Tredje året på Civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi vid Umeå universitet.

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Att få en bredare inblick i konsultbranschen och vilka utmaningar man kan ställas inför där. Ser också fram emot att arbeta i case tillsammans med andra studenter och tillämpa samt utveckla de kunskaper jag fått från mina studier.

När jag var liten ville jag bli: Det varierade mycket under åren men de främsta var nog brandman eller elitidrottare inom alpint.

Det här gör jag när jag inte pluggar: Träning är en stor del av mitt liv! Jobbar lite deltid men annars tycker jag om att testa på nya saker, till exempel klättring som är mitt senaste inslag.

Tre ord som beskriver mig: Glad, målinriktad, ödmjuk

Marcus Haapaniemi

Studerar: Civilingenjörsprogrammet inom industriell ekonomi vid Umeå universitet

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser fram emot att på lösa problem i casen och få stöd via mentorskapet som kommer hjälpa mig att utvecklas.

 När jag var liten ville jag bli: VD för LKAB 🙂

Det här gör jag när jag inte pluggar: När jag inte pluggar så tränar jag eller tittar fotboll.

Tre ord som beskriver mig: Målmedveten, hårdjobbande, ledare

 Emma Jernelo

Studerar: Civilingenjör i industriell ekonomi vid Umeå universitet

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Att få med mig nyttiga erfarenheter inför arbetslivet, att utvecklas och lära mig saker tillsammans med och av andra deltagare samt att ha kul på vägen.

När jag var liten ville jag bli: Fotbollsproffs eller äga en klädbutik.

Det här gör jag när jag inte pluggar: Umgås med vänner och familj, tränar och jobbar.

Tre ord som beskriver mig: glad, nyfiken och beslutsam.

Arvid Larsson

Studerar: Civilingenjör Industriell Ekonomi vid Umeå universitet

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Jag ser mest framemot av att få ta del av nya kunskaper och sedan få en chans att testa de på riktigt. Sedan ser jag också väldigt mycket framemot att få lära känna och arbeta med de andra studenterna i programmet.
När jag var liten ville jag bli: Ville jag som många andra bli fotbollsproffs, det var bara något med den världen som kändes otroligt.

Det här gör jag när jag inte pluggar: När jag inte pluggar så följer jag antingen en massa sport, umgås med vänner eller dömer lite innebandy matcher.

Tre ord som beskriver mig: social, rolig, seriös

Anton O´Nils
Studerar:  Andra året på civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik vid Uppsala universitet.

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Att få en inblick i konsultbranschen både genom att få lyssna och lära, men också genom att praktiskt ta sig an spännande case. Och såklart även att få möjlighet träffa och utvecklas tillsammans med andra studerande runt om i landet.

När jag var liten ville jag bli: Fotbollsproffs, gärna spelandes för Gif Sundsvall.

Det här gör jag när jag inte pluggar: Spenderar så mycket tid som möjligt utomhus i naturen, gärna i sällskap med ett gäng vänner, och med ett par löpardojor eller ett par skidor under fötterna.

Tre ord som beskriver mig: Nyfiken, driven och analytisk.

Mimmi Vestin

Studerar: Civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi vid Umeå universitet

Detta ser jag fram mot med Bright Minds vid Pro&Pro: Mycket! Men främst att utvecklas som student och faktiskt få testa de kunskaper jag läst om i böckerna

När jag var liten ville jag bli: Skådespelare eller artist, det vill jag fortfarande hihi

Det här gör jag när jag inte pluggar: Jag brukar umgås med kompisar, träna och även baka en del, både bröd och bakverk. Det kanske är därför det inte syns att jag tränar så mycket 😛

Tre ord som beskriver mig: Glad, Social, Ambitiös

My Åsén

Studerar: Industriell ekonomi vid Umeå universitet.

Det jag se fram emot med Bright Minds vid Pro&Pro: Att få mer insikt i hur problemlösningsvertygen jag lärt mig under min utbildning kan användas i verkligheten. Det ska även bli intressant att få en bättre inblick i hur managementkonsulter arbetar, och därmed se ifall det är något som passar mig.

När jag var liten ville jag bli: idrottslärare.

Det här gör jag när jag inte pluggar: När jag inte pluggar hänger jag gärna med familj och vänner. Jag tycker om att göra saker utomhus, som att exempelvis åka skidor eller skoter nu på vintern eller att bada, grilla eller åka båt på sommaren. Till vardags gillar jag att träna och att kolla på realityserier.

Tre ord som beskriver mig: Positiv, problemlösare och skämtsam.

Värdeskapande AI

Utbildning

På kursen får du kunskap om hur du på ett strukturerat och metodiskt sätt använder AI för att skapa värde i din verksamhet.

Framtidens projektledare

Utbildning

Utbildningen är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI i kombination.

Ledarskap på distans

Utbildning

Utbildningen tar sin utgångspunkt i hur man lyckas med sitt ledarskap där medarbetare finns på distans för att därmed leverera bra resultat.

Aktuella nyheter

Pin It on Pinterest